Batiste la GLAMOUR Beauty Festival 2018

Este o adevărată provocare să îți menții părul fresh și curat mai mult de o zi atunci când vara își face de cap cu temperaturi amețitoare. Pentru situațiile de urgență, produsele Batiste și câteva trucuri abile îți vor fi de mare ajutor.

Blonde fericite!

Menține volumul și frumusețea părului tău cu șamponul uscat nuanțat Batiste, conceput special pentru tine și pentru părul tău atrăgător, de culoare deschisă. Nu uita că poți prelungi timpul dintre vopsiri dacă folosești regulat șamponul Batiste nuanțat. Dacă aplici produsul direct pe rădăcini, diferența de culoare dintre rădăcini și restul părului tău va fi mai puțin vizibilă. Dacă însă ești o fire artistică, deschisă către experimente, jonglează cu diferența de culoare, creează degrade-uri și transformă-ți părul într-o operă de artă.  Poți găsi șamponul uscat Batiste Brilliant Blonde în varianta de 200ml. (28.99 lei, în farmaciile Sensiblu).

Poți găsi șamponul uscat Batiste Brilliant Blonde în varianta de 200 ml, 28,99 lei și șamponul uscat Batiste Divine Dark în varianta de 200 ml, 28,99 lei în farmaciile Sensiblu

Poți găsi șamponul uscat Batiste Brilliant Blonde în varianta de 200 ml, 28,99 lei și șamponul uscat Batiste Divine Dark în varianta de 200 ml, 28,99 lei în farmaciile Sensiblu

Castaniu curajos!

Oricare ar fi nuanța ta de castaniu sau șaten, Batiste te ajută să îți păstrezi intensitatea culorii părului, chiar și pe părul vopsit, cu șamponul uscat Batiste Divine Dark. Cu aceeași formulă de încredere, delicată cu părul tău, șamponul uscat Batiste poate fi găsit acum și în varianta colorată, destinată părului vopsit sau pur și simplu părului care are nevoie de extra-strălucire și culoare. Nu uita că poți prelungi timpul dintre vopsiri dacă folosești regulat acest șampon uscat cu un strop de culoare, întrucât tenta colorată va armoniza diferența de culoare dintre rădăcinile crescute și restul părului. Poți găsi șamponul uscat Batiste Divine Dark în varianta de 200ml (28.99 lei, în farmaciile Sensiblu).

NOI AROME ÎMBIETOARE

Batiste Pink Pineapple 

Dacă îl iubești deja pentru abilitatea sa de a da un aspect fresh incomparabil și un boost de volum părului, vei fi cu atât mai încântată să îi descoperi cele mai noi arome în ediție limitată. Batiste Pink Pineapple (200ml, 28.99 lei, în farmaciiile Sensiblu), cu notele sale tropicale, te va trimite cu gândul la o plajă însorită, iar

Batiste Luxe

Batiste Luxe te va cuceri cu parfumul floral strălucitor, cu note de iasomie, flori de măr și frunze de violete.

Un parfum unic, o formulă premiată și cel mai estetic flacon de până acum, numai bun de fotografiat și postat pe Instagram.

Batiste Pink Pineapple (200ml, 28.99 lei, în farmaciiile Sensiblu)

Batiste Luxe 200 ml, 28,99 lei și Batiste Pink Pineapple 200ml, 28.99 lei (în farmaciiile Sensiblu)

BATISTE LA GLAMOUR BEAUTY FESTIVAL

Testeaza șamponul uscat atât de apreciat peste tot în lume și descopera noile ediții limitate cu un parfum estival unic.

Vei avea ocazia să îl testezi și acasă, în situațiile de urgență, pentru că în goodie bag-ul GLAMOUR Beauty Festival vei primi șamponul uscat Batiste Divine Dark.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com