Propunerea lui Alexandru Abagiu pentru machiajul de sărbători

În numărul de decembrie al revistei GLAMOUR, invitatul nostru de la rubrica Ask the Expert a fost Alexandru Abagiu, National Make-up Artist Lancôme, care ne-a oferit câteva sfaturi și trucuri care ne vor ghida în realizarea machiajului pentru petrecerile de sărbători. 

Dar pentru că niciodată nu ne mulțumim cu atât de puțin, l-am invitat pe Alexandru Abagiu și la o sesiune live pe pagina de Favebook GLAMOUR România (așa cum v-am obișnuit în fiecare lună), unde am putut dezbate mai amplu acest subiect atât de drag nouă.

Din video-ul de mai sus poți afla care este viziunea lui asupra unui machiaj de sărbători ideal, care sunt pașii ce trebuie urmați pentru a da rezistență unui astfel de machiaj festiv, cum îl putem scoate din anonimat, precum și multe alte trucuri utile și puteți vedea cum a realizat el pas cu pas un machiaj glamorous, cu accente de glitter și buze roșii, ideal pentru petrecerile sfârșitului de an.

Pentru a răspunde numărului mare de comentarii legate de produsele folosite, am pregătit galerie foto de mai sus unde poți vedea fiecare produs Lancôme folosit de Alexandru Abagiu la realizarea machiajului de sărbători!

 

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro