GLAMOUR Street Fashion Show: ce ținute au purtat Ambasadoarele

A fost seara cea mare nu doar pentru cele 100 de participante la GLAMOUR Street Fashion Show, ci și pentru cele 11 Ambasadoare implicate în proiect. 

Alina Ceușan, Andreea Chirilă, Diana Enciu și Alina Tanasă, Ioana Carmen Chișiu, Mădălina Merca, Ioana Grama, Silvia Postolatiev, Sandra Bendre, Larisa Costea și Laura Călin au participat aseară la evenimentul GLAMOUR Street Fashion Show ce a avut loc la Stejarii Country Club.

Fiecare dintre Ambasadoarele GLAMOUR Street Fashion Show a recrutat o echipă formată din 10 fete glam, pe care le-a consiliat și alături de care a participat din ipostaza de „antrenor“ la eveniment. Cei 11 bloggeri și-au prezentat echipele și au defilat alături de ele pe catwalk la evenimentul GLAMOUR Street Fashion Show.

GLAMOUR a vrut să afle ce au ales să poarte cele 11 Ambasadoare la evenimentul anului.

Alina Ceușan

Andreea Chirilă

Diana Enciu și Alina Tanasă

Ioana Carmen Chișiu

Mădălina Merca

Ioana Grama

Silvia Postolatiev

Sandra Bendre

Larisa Costea

Laura Călin

 Le poți admira ținutele Ambasadoarelor GLAMOUR Street Fashion Show și în galeria alăturată.

Interviurile au fost realizate de echipa The Brothers M.

Mulțumim sponsorilor GLAMOUR Fashion Street Show: Colgate, MAC, Tommy Hilfiger, BaByliss și Redd’s, și partenerilor Stejarii Country Club, Evian și Martini, Pepsi, The Brothers M, Florăria Florens, Dalles Go, Fabrica de litere, Wella, Optiblu, Flanco, Evolio, Niran, Clinique, WorldClass, Rawz Vegan Food și IDA Spa.

Foto: Armand Ionescu, Cristi Duminecioiu, Dan Borzan

 

mirela.ujica
mirela.ujica@glamour.ro