Fondul de ten mineral: beneficiile sale și trucuri de aplicare de la Andra Manea

Fondul de ten mineral nu este un produs foarte popular, însă dacă nu ai încercat niciodată această formulă merită să faci o încercare. Andra Manea ne-a vorbit despre beneficiile lui și ne-a dat trucuri prețioase pentru a-l aplica corect!

Fondul de ten este un subiect de care nu ne săturăm niciodată, tocmai pentru că mereu ne dorim să descoperim formule noi, care să se potrivească perfect cu nevoile tenului nostru și să arate impecabil pe ten. Astăzi avem pentru tine o propunere: dacă îți place un fond de ten cât mai lejer, cu o acoperire naturală și pe care să îl aplici extrem de ușor și rapid, trebuie să încerci un fond de ten mineral.

Ce este fondul de ten mineral?

Fondul de ten mineral vine sub forma unei pudre, libere sau compacte, însă oferă o acoperire similară cu cea a unui fond de ten. Ce este însă definitoriu pentru el sunt ingredientele naturale, în compoziția sa intrând doar ingrediente minerale. Produsele de machiaj minerale nu conţin compuşi chimici, conservanţi, alcool, coloranţi sau parfum, ingrediente regăsite frecvent în majoritatea produselor de machiaj, motiv pentru care sunt o alternativă foarte bună pentru persoanele cu ten sensibil.

Descoperă în video-ul de mai jos sfaturile și recomandările Andrei Manea, make-up artist oficial L’Oréal Paris, privind fondurile de ten minerale!

 

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro