Andra Manea ne-a împărtășit trucurile sale pentru un machiaj de zi natural și rapid

Machiajul de zi nu mai are niciun secret pentru noi după ce Andra Manea, invitata noastră de astăzi de la sesiunea live Ask the Expert, ne-a dezvăluit toate secretele sale pentru a obține un machiaj cât mai natural!

Machiajul de zi pare unul dintre cele mai simple, dar este atât de ușor să cazi în capcana de a-ți încărca tenul sau de a accentua prea mult anumite trăsături. În plus, tendințele acestui sezon înclină și ele spre naturalețe, așa că am vrut să aflăm de la un profesionist toate trucurile unui machiaj cât mai natural.

Am invitat-o pe Andra Manea, make-up artist oficial L’Oréal Paris, la emisiunea noastră Ask the Expert, pentru a ne împărtăși din trucurile ei și pentru a desluși orice dificultate legată de machiajul de zi. Cum aplicăm fondul de ten, ce formule recomandă pentru un finish cât mai lejer al tenului, ce trăsături accentuăm în machiajul de zi și multe alte sfaturi utile puteți descoperi în video-ul de mai jos. Aruncă apoi un ochi și în galeria foto pentru a descoperi fiecare produs folosit de Andra Manea pentru realizarea acestui machiaj de zi natural și foarte simplu și rapid de realizat!

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro