Trucuri de fashion și beauty pentru festivalurile acestei veri

Sunteți pregătite să batem țara-n lung și-n lat și să luăm la rând cele mai tari festivaluri ale verii? Pe locuri. Fiți gata. Start!

Dacă am putea, am declara lunile care urmează ca fiind sabatice. Ne-am lega șireturile tenișilor, am trage o rochie vaporoasă peste costumul de baie preferat, am strecura în geanta de răchită câteva cărți bune, o pereche de căști, o cremă cu protecție solară și… am porni la drum. 

Festival Queen

Un model demn de urmat atunci când vine vorba de o garderobă perfectă de festival? Kate Bosworth și ținutele purtate de ea la festivalul de la Coachella ne sunt surse de inpirație, an de an. Aici vei găsi toate ținutele ei, care n-au atras atenția la Coachella. 

FotorCreated

Frumusețe de festival

Distracția și curajul trebuie să fie cuvintele de ordine! Iată recomandările noastre pentru un look festival chic:

Un machiaj în nuanțe adorabile
Ne-am îndrăgostit de stickerele din piele pentru pleoape din prezentarea Fendi! Și chiar dacă nu le găsești în magazine, cine zice că nu poţi să le reinventezi și singură: apelează la un creion (rezistent la transfer!) într-o nuanță pastel și trasează o tușă groasă de-a lungul pleoapei superioare.

Pixelformula summer 2015 ready to wear Milan Womenswear Beauty Fendi

Împletește părul pe jumătate!
Nu trebuie să îți mai faci probleme pentru firele rebele care nu se așază niciodată așa cum îți dorești. Tapează ușor părul, pulverizează un produs care îi dă textură și împletește-l de la jumătate într-o coadă lejeră. Totul va arată natural și relaxat cu un minimum de efort.

Pixelformula Michael Kors Womenswear Summer 2015 Ready To Wear New York

Fără regrete!
Dacă ai visat dintotdeauna la un tatuaj permanent dar nu ai avut niciodată curajul pentru asta, află că acesta este sezonul în care desenele pe piele sunt chiar încurajate. Îți șoptim doar atât: stai cu ochii pe ediția de iulie GLAMOUR: vei putea alege dintre o mulțime de tatuaje cool!

Pixelformula Tommy Hilfiger Womenswear Summer 2015 Ready To Wear New York

Intră în galeria foto alăturată pentru a vedea ce ținute îți recomandăm pentru această vară, produsele cosmetice care nu trebuie să îți lipsească din geantă și gadgeturile pe care trebuie să le ai cu tine.

Foto Yannis Vlamos, Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro