Vedete care poartă lenjeria la vedere

Află cum poartă vedetele lenjeria la vedere. Redacţia GLAMOUR ţi-a făcut o selecţie cu cele mai excentrice combinaţii. Îndrăzneşte şi tu să le porţi.

Află cum poartă vedetele lenjeria la vedere. Redacţia GLAMOUR ţi-a făcut o selecţie cu cele mai excentrice combinaţii. Îdrăzneşte şi tu să le porţi.

Lenjeria la vedere pare să fie leitmotivul ultimilor ani pe podiumurile din principalele capitale ale modei ori la cele mai excentrice evenimente de la Hollywood.

Inspiră-te şi tu din lookul vedetelor şi îndrăzneşte să porţi piese sexy cu un top, o cămaşă transparentă ori deschisă la câţiva nasturi, o rochie semitransparentă din dantelă sau sub un pulover din croşet.

Când mergi la un party ori în club poţi opta pentru lenjerie în culori puternice, cu modele simpatice ori nude şi să o porţi cu outfiturile tale favorite. De exemplu la o bluză din dantelă albă se va potrivi perfect un top colorat ori negru.

Alege lenjerie din dantela, mătase sau bumbac care să fie plăcută la atingerea cu pielea, dar ai grijă să nu îţi creezi ţinute vulgare.

Nu uita că perechea perfectă pentru o lenjerie sexy o reprezintă pantofii cu tocuri ameţitoare.

Intră în galeria foto şi inspiră-te din stilul îndrăzneţ al vedetelor.