Testează câteva ţinute fresh

Te-ai săturat de piesele în nuanţe închise din garderoba de iarnă? Îţi propunem să adaugi puţină culoare ţinutelor tale.

Te-ai săturat de piesele în nuanţe închise din garderoba de iarnă? Îţi propunem să adaugi puţină culoare ţinutelor tale.

Pentru că este deja primăvară, iar trendurile acestui sezon sunt fresh, pline de culori delicioase şi printuri simpatice, îţi sugerăm să faci un update garderobei tale şi să porţi câteva combinaţii cool.

Pastel şi argintiu. Pastelurile revin şi în acest sezon, şi le vei putea purta în fel de fel de combinaţii. Îţi propunem să porţi fie o ţinută din cap până în picioare în nuanţe pastel, ori să combini un top cu o pereche de jeanşi şi stilettos argintii… atât de cool.

Camel şi verde închis. Camelul este o culoare pe care o poţi purta în orice sezon. Îţi sugerăm să porţi un trenci în aceasta culoare, o pereche de pantaloni ori o fustă cu pliseuri. Combină-le cu piese în diferite nuanţe de verde şi poartă un colier auriu la baza gâtului.

Albastru, bleu şi bleumarin. În sezonul rece ne îmbrăcăm mereu în culori ceva mai închise, dar odată cu venirea primăverii redescoperim culorile. Îţi propunem să încerci o ţinută în culorile ocenului. Combină mai multe nuanţe de albastru şi vei obţine o ţinută superfresh.

Piersică şi gri. Dacă primul tău gând este să combini piersica cu maro, încearcă mai degrabă să adaugi gri. Cu un colier masiv la baza gâtului, o jachetă din piele şi botine cu toc obţii o combinaţie trés chic.

Intră în galeria foto şi inspiră-te din exemplele noastre.