Săptămâna Modei de la New York: alegerile redacţiei

Editorii GLAMOUR te poartă într-o călătorie fabuloasă, oraş după oraş, prezentare după prezentare.

Editorii GLAMOUR te poartă într-o călătorie fabuloasă, oraş după oraş, prezentare după prezentare. 

Ghidul tău pentru New York de Becky Malinsky, market editor

Acesta a fost primul sezon în care am auzit vorbindu-se despre cum Instagramul schimbă faţa Săptămânii Modei. Şi e drept: toată lumea era cu ochii aţintiţi către ecranul telefonului. Iată mai jos momentele mele (reale!) favorite. 
Cea mai bună scenografie: Marc Jacobs şi-a prezentat colecţia în stilul anilor 1890 pe o scenă asemenea unei plaje bombardate, cu nisip negru presărat cu mucuri de ţigară, cu un catarg al unei corăbii în centru şi un autobuz care părea că-şi face întoarcerea într-o gaură neagră. Înspăimântător.
Melodia care a ieşit în evidenţă: Show-ul Ralph Lauren Collection a debutat cu o versiune remixată a melodiei Nobody Told Me a lui John Lennon – un ambient perfect pentru a prezenta o colecţie ce abundă în rochii mini, supercolorate şi vesele.
Cel mai bun debut: Rosie Assoulin şi-a prezentat prima colecţie în cadrul Săptămânii Modei, după o colecţie resort foarte bine primită. Ea imaginează ca nimeni alta piese rafinate, reinterpretate într-o notă casual.
Cea mai hot nuanţă de ruj: Îmi place să mizez pe minimalism atunci când vine vorba de beauty (poate tocmai de aceea iubesc machiajul văzut la Proenza Schouler!) aşa că singurul ruj pe care îl port este cel MAC în nuanţa Lady Danger.
Itemul meu must-have: Cel mai simpatic lucru atunci când vine vorba despre Săptămâna Modei de la New York este că poţi să mergi pe jos de la un eveniment la altul (atunci când ai timp), aşa că am mereu nevoie de balerinii mei Repetto. 

Intră în galeria foto pentru alte detalii din culisele Săptămânii Modei de la New York. 

De Lauren Bernstein; traducere şi adaptare de Mirela Ujică; foto Shutterstock, Cathy Crawford, Condé Nast Digital Archive, Nortfoto, Yannis Vlamos, Christina Perez, Sasha Iglehart, Guliver/Getty Images.