Piese esenţiale pentru birou

Iată ghidul pieselor esenţiale de birou, pe care fiecare fashionista trebuie să le aibă în garderobă.

Iată ghidul pieselor esenţiale de birou, pe care fiecare fashionista trebuie să le aibă în garderobă.

Trebuie să ştii că, atunci când începi să lucrezi într-o companie, ţinuta pe care o porţi este foarte importantă.

Dacă jobul pe care îl ai îţi impune un anumit cod vestimentar, vei avea nevoie de câteva piese esenţiale: cămaşa albă, cămaşa din mătase, fusta creion, sacoul, puloverul cu guler în V, pantalonii skinny ori cu dungă.

  • Un sacou. Este musai să ai în garderobă un sacou clasic, cambrat, de culoare neagră. Însă sezonul acesta îndrăzneşte şi poartă şi unul colorat. Îl poţi purta la întâlniri de afaceri, cocktailuri, practic oricând şi oriunde. Iată câteva idei.
  • O cămaşă albă. Ai nevoie de mai multe cămăşi albe. Alege un model simplu, cu nasturi, cu mânecă lungă ori scurtă, din bumbac în care să te simţi confortabil toată ziua. Poart-o cu un pulover, pantaloni bleumarin ori fuste. Iată câteva idei.
  • Pantaloni skinny sau drepţi cu dungă. Poartă pantaloni care îţi avantajează silueta şi în care să te simţi confortabil. Îi poţi purta cu pantofi stiletto ori cu balerini. Iată câteva idei.
  • Pulover cu guler în V. Alege un pulover din caşmir ori unul din caşmir cu mătase. Trebuie să ai unul gri ori navy pentru outfituri în culori neutre, iar câteva culori pentru combinaţii fresh. Iată câteva idei.
  • Bluza din mătase. Cămaşa din mătase este o piesă timeless, care nu se va demoda vreodată. Încearcă să îţi achiziţionezi una cu o fundă chic ori optează pentru cele cu model. Poartă-le cu piese uni. Iată câteva idei.
  • Fusta creion. Poartă o fustă conică până la genunchi. Alege una uni ori una cu un print. Se va potrivi perfect cu un top dint mătase, o cămaşă albă sau un pulover fin din din caşmir. Iată câteva idei. 

Intră în galeria foto şi descoperă cele mai frumoase ţinute de birou.

Foto: Asos