Ochelarii-oglindă: pentru tocilarii anilor 80 sau pentru fashionistele zilelor noastre?

Dacă ai crescut în anii ΄80, cu siguranţă cineva din cercul tău de cunoscuţi i-a purtat. Să fi fost oare toată lumea fan Michael J. Fox în „Back to the Future“?

Dacă ai crescut în anii ΄80, cu siguranţă cineva din cercul tău de cunoscuţi i-a purtat. Să fi fost oare toată lumea fan Michael J. Fox în „Back to the Future“?

 

Ochelarii-oglindă care reflectă feţele celor cu care vorbeşti într-un mod suprarealist sau chiar de-a dreptul şocant au avut perioada lor de glorie şi au fost uitaţi până când… au fost readuşi în atenţia noastră la show-ul Dior Cruise.

Dior Cruise 2014

La Dior, manechinele au purtat modelul aviator, varianta supradimensionată. Alături de outfiturile din dantelă, aceşti ochelari au arătat de-a dreptul adorabil. Concluzia GLAMOUR: ochelarii moderni şi cool purtaţi cu haine delicate reprezintă o reţetă sigură pentru o ţinută de succes!

Dacă aveţi nevoie de argumente suplimentare, nu trebuie decât să vă inspiraţi din imaginile de mai jos. Aceste doamne au optat pentru ţinute conservatoare şi feminine (da, chiar şi Anna Dello Russo se califică la un look ladylike de această dată) la care au adăugat acest element surprinzător: ochelarii oglindă. Efectul? Un look fresh&young!

Anna Dello Russo

Dacă te-ai hotărât să porţi şi tu o pereche în această vară, iată ce variante am găsit noi:

Ochelari de soare Aldo

Ochelari de soare Carrera 5001 Craze, www.asos.com

Ochelari de soare Prism, www.net-a-porter.com

Ochelari de soare Jeepers Peepers, www.asos.com

Ochelari de soare Victoria Beckham, www.net-a-porter.com