În această vară poartă piese de inspiraţie etno

Dacă nu reuşeşti să faci o călătorie în jurul lumii în acest an, poartă piese etno, din diferite zone ale lumii. Vei avea un look actual şi foarte chic!

Dacă nu reuşeşti să faci o călătorie în jurul lumii în acest an, poartă piese etno, din diferite zone ale lumii. Vei avea un look actual şi foarte chic!

 

Pentru moment este bine să renunţăm la printul Navajo care e atât de… 2012 şi să adoptăm acest trend într-un mod cât mai cosmopolit cu putinţă. Ştim că acest sfat poate părea uşor contradictoriu, dar crede-ne pe cuvânt: dacă ne asculţi sfaturile vei reuşi să integrezi cu succes elementele etno în ţinute potrivite pentru străzile unei mari metropole.

Cea mai sigură metodă de a crea un look etno este să porneşti de la accesorii: sandale împletite din rafie sau cu patchwork din diferite materiale, genţi din material textil cu printuri aztece sau coliere şi cercei hand-made specifice triburilor africane trebuie să se regăsească în garderoba ta de vară.

După cum probabil ai remarcat, toate trendurile puternice ale acestui sezon cer o mare doză de… pasiune, astfel încât nu prea ai voie să te încurci cu jumătăţi de măsură. Dacă te consideri o fashionista desăvârşită, poartă un look etno din cap până în picioare. Reţeta jeans+tricou alb+accesorii etno e OK, dar nu te va scoate din mulţime!

GLAMOUR tip: Investeşte într-un poncho mai lung şi foarte colorat, pe care să-l poţi purta ca rochie. Adaugă sandale comode, multe brăţări împletite sau cercei candelabru şi garantăm că vei fi o apariţie de neuitat!

 

În galeria alăturată am selectat cele mai frumoase piese reprezentative pentru acest trend. Sperăm să te inspire, dacă plănuieşti o sesiune de shopping.

Tags: