Ghidul tău de toamnă pentru denim

De la blugi ceraţi, la şepci de baseball – ai totul aici, direct de la profesionişti.

De la blugi ceraţi, la şepci de baseball – ai totul aici, direct de la profesionişti.

 

Angelina Jolie a dat verdictul: blugii ceraţi reprezintă o piesă absolut necesară în această toamnă, la fel cum sunt şi alte câteva trenduri din categoria denimului. Dar nu trebuie să ne crezi pe cuvânt: lasă cele mai hot şi inovative mărci să-ţi arate tot ce trebuie să ştii despre piesele din denim pe care le vei purta în această toamnă.

Current/Elliot: Noul model boyfriend jeans. Celebrităţi pasionate de fashion – de la Diane Kruger până la Jessica Alba – iubesc blugii Current/Elliott (sunt tot timpul fotografiate purtând acest brand). Inspirând America şi flatând orice siluetă, sunt atât de cool la Hollywood şi foarte accesibili pe stradă. Pentru acestă toamnă, brand-ul îmbunătăţeşte şi combină două trenduri într-un stil chic: The Fling, un model slim al clasicilor (şi foarte popularilor) boyfriend jeans. Mai mult, modelul Fling vine şi în varianta cerată, fie în nuanţa de verde army cu manşete în constrast, fie negri.

DL1961: Blugii high-tech, eco-chic. Brand-ul new-yorkez DL1961 se mândreşte cu faptul că foloseşte cea mai cool tehnologie şi cele mai chic forme pentru a crea cel mai potrivit model – şi funcţionează. Pentru toamna anului 2013, aduc o tehnologie nou-nouţă, numită „dlpro“, care foloseşte mai puţină apă, usucă mai puţin şi reduce risipa. Iar rezultatul, eco-friendly, este o piesă în culori ce atrag atenţia şi cu un finisaj impecabil. Poţi alege dintr-o mulţime de stiluri, de la blugi skinny roşii la jeanşii albaştri cu talie înaltă şi blugi evazaţi pentru weekend.

Denim Refinery: Adaugă puţină originalitate. Fondat de Janet Sung, Denim Refinery este un concept destul de cool. Linia vestimentară nu vinde numai modele de jeanşi vintage reinterpretate şi elaborate. DR te invită să le trimiţi piesa ta preferată din denim pentru a fi îmbunătăţită pe gustul tău. Nu e minunat?

3×1: Noii blugi skinny ceraţi. Inventaţi de Scott Morrison, co-fondatorul Eastern Sewn şi al Paper, Denim & Cloth, 3×1 este prima tentativă a unui concept denim de lux. Sediul principal din SoHo nu vinde numai colecţia din denim ready-to-wear, ci şi modele făcute la comandă, adaptate clienţilor. Designul interior este uimitor, dacă vei fi vreodată prin apropiere trebuie să le faci o vizită. Scott prevede „o revenire a denimului autentic“ în această toamnă, cum ar fi jeanşii negri prespălaţi şi modelele gri cu talie înaltă. Şi da, şi el este de acord cu blugii skinny ceraţi, dar cu o dungă sport interesantă pe interiorul piciorului. „Modelul skinny W3 Channel Seam cu talie înaltă este evident piesa de rezistenţă“, spune el. „Modelul acesta arată incredibil pe aproape orice femeie şi pe orice formă. Este potrivit dacă vrei să acoperi mai mult sau dacă îţi doreşti un look edgy (îl poţi obţine adăugând ţinutei un top scurt). În plus, modelele sunt uimitoare pentru că aplicaţiile din faţă adaugă lungime şi îţi subţiază picioarele: trebuie să-i încerci ca să îi vezi în acţiune.“

Uniqlo: Blugi coloraţi pe care îţi vei dori să-i porţi tot timpul. Primăvara trecută mi-am luat două perechi de Ultra Skinny Jeans de la Uniqlo în nuanţe de bleu şi i-am purtat tot sezonul. Îi simţi ca pe nişte jeggings (sau chiar pijamale, nu glumesc), arată super drăguţ, se aşază perfect – dacă înţelegi ce vreau să spun – şi, cel mai important, costă 40 de lire sterline. Prietenul meu şi-a cumpărat patru perechi în toate nuanţele basic, dar acum va trebui să ne întoarcem pentru încă şase, pentru că Uniqlo a introdus în acest sezon modele în culorile curcubeului ce atrag toate privirile.

RtA: Noua linie despre care trebuie să ştii. Chiar dacă marca de blugi RtA tocmai s-a lansat oficial în acest sezon, o pot considera deja fan pe Kristen Stewart (a fost surprinsă în iulie purtând modelul super relaxat de boyfriend jeans suflecaţi). Fondatorii Eli Azran şi David Rimokh îşi descriu brand-ul ca fiind alcătuit din elemente fashion de bază care nu presupun efort şi pot fi purtate natural. „Ne concentrăm pe modele în două tonuri, cerate, din denim tratat“, explică ei. „Cum suntem fanii pielii şi ai denimului, ne-am dorit să combinăm cele două materiale, dar în acelaşi timp să simţi că porţi jeanşi.“ Delicios!

Deci? Ce material din denim te încântă cel mai mult toamna aceasta?