Victoria`s Secret 2017

Tot ce trebuie să știi despre show-ul Victoria`s Secret 2017

De la cine va defila, cine sunt fetele noi, cine NU va participa și până la cine va cânta pe scenă, noi am aflat toate detaliile despre show-ul Victoria`s Secret 2017 care ca avea loc în Shanghai.

Când va avea loc show-ul Victoria`s Secret 2017?

Show-ul va avea loc pe 28 noiembrie 2017 și va include interviuri cu celebrități dar o sa putem vedea și cum se pregătesc îngerașii pentru mult așteptatul eveniment. De asemenea, vom vedea și piesele făcute în colaborare cu Balmain.

Unde va avea loc show-ul Victoria`s Secret 2017?

Anul trecut, îngerașii au aterizat în Paris, iar show-urile trecute s-au ținut în New York, Londra, Los Angeles, Miami și Cannes. Însă anul acesta, Victoria`s Secret a decis să se lanseze și pe piața chinezească, așa că show-ul va avea loc în Shanghai. Deși în anii trecuți, modelele zburau cu avionul privat, anul acesta, din cauza distanței, acestea se vor întâlni direct în Shanghai.

Ce modele vor defila în show-ul Victoria`s Secret 2017?

Anul acesta printre îngerași se vor număra Candice Swanepoel, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio,  Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell și Taylor Hill. De asemenea, anul acesta vom vedea și o serie de fețe noi; Grace Bol, Vanessa Moody și Dasha Khlystun se vor alătura îngerașilor pe podium.

Ce modele nu vor defila anula acesta?

Deși în luna august, Behati Prinsloo a anunțat că se va întoarce pe podium, în luna septembrie aceasta a anunțat pe Instagram că este din nou însărcinată, așadar nu va putea defila în show-ul de anul acesta.

ROUND 2…..

O postare distribuită de Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo) pe

De ce Kendall Jenner nu va participa în acest an?

Deși modelul a defilat de două ori până acum în show-urile Victoria`s Secret, anul acesta Kendall nu li se va alătura prietenelor ei de suflet, Gigi Hadid și Bella Hadid pe podium. Motivul? Jenner este ambasadorul mărcii italiene, La Perla, un brand destul de cunoscut de lenjerie intimă.

Cine va cânta?

Numele artiștilor de anul acesta nu sunt încă confirmate, însă suntem sigure că cele mai importante staruri pop se vor afla pe scenă alături de îngerașii Victoria`s Secret. În 2016, Lady Gaga, Bruno Mars și The Weeknd au cântat în timp ce modelele defilau. Zvonurile spun că Zayn Malik ne va încânta auzul anul acesta.

Cine va purta sutienul Fantasy?

Anul trecut, Jasmine Tookes a fost cea care a purtat sutienul Fantasy în valoare de trei milioane de dolari. Anul acesta norocoasa este Lais Ribeiro care va purta sutienul fantasy în valoare de două milioane de dolari. Gisele Bündchen, Tyra Banks, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge și Adriana Lima se află printre modelele care au avut ocazia să defileze purtând sutienul fantasy.

Care este tema show-ului Victoria`s Secret 2017?

Roz! Sclipici! Mai mult roz! Spectacolul va fi împărțit pe categorii: îmbrăcăminte sportivă, lenjerie intimă și lenjerie de noapte.

Foto: northfoto

erika
erika.chivu@ringier.ro