Toate surorile Kardashian - Jenner apar în campania de lenjerie intimă Calvin Klein 1

Toate surorile Kardashian – Jenner apar în campania de lenjerie intimă Calvin Klein

Pentru cea mai recentă campanie a colecției de lenjerie intimă, brandul american Calvin Klein a apelat la cea mai cunoscută familie a Americii: klanul Kardashian. Spre deosebire de felicitarea de Crăciun a familiei Kardashian – Jenner, în campania Calvin Klein apare și Kylie!

Fiicele familiei Kardashian – Jenner s-au reunit pentru campania globală a colecției de lenjerie și denim pentru primăvară – vară 2018 a brandului Calvin Klein.

Kim, Khloe și Kourtney Kardashian, împreună cu Kendall și Kylie Jenner, au fost fotografiate împreună, într-un hambar, pentru a promova cele mai recente colecții de lenjerie intimă și denim. Imaginile, realizate de fotograful Willy Vanderperre, au fost făcute în octombrie, când burtica lui Khloe nu era vizibilă. Vedeta a ținut sarcina ascunsă timp de șase luni și abia la sfârșitul anului trecut a recunoscut public că este însărcinată. În timp ce toate surorile apar topless (dar acoperite strategic cu pături) sau poartă bustiere, Kylie Jenner este înfăsurată într-o pătură sau stă ascunsă după surorile ei.

Intră în galeria foto pentru a vedea toate pozele din campania Calvin Klein. 

Bineînțeles, imaginile nu au făcut decât să mărească speculațiile privind cărora Kylie Jenner este însărcinată. Utilizatorii de Twitter nu s-au putut abține să nu comenteze imaginile:

Foto: Calvin Klein

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro