rochii meghan markle in comun mesaj puternic

Toate rochiile lui Meghan Markle au ceva în comun și transmit un mesaj puternic

Dacă toate ținutele îi sunt îndelung urmărite și comentate Meghan Markle s-a decis să transmită un mesaj puternic cu ajutorul vestimentației. Iată ce au în comun toate rochiile purtate până acum de Ducesa de Sussex și ce mesaj transmit. 

Fiecare ieșire în public a lui Meghan Markle este urmărită îndeaproape, iar ținutele ei sunt intens comentate. Încet, dar sigur, soția Prințului Harry se transformă într-un style icon. De când a intrat în familia regală britanică, outfiturile lui Meghan sunt alese cu grijă și, abia acum am observat, toate au un lucru în comun și transmit un mesaj puternic.

Toate ținutele în care Meghan și-a făcut apariția de când este ducesă au fost create de o femeie sau de o casă de modă al cărei director de creație este o femeie. Nu ne miră alegerea ei. Știm deja că Ducesa de Sussex este o feministă declarată, inclusiv pe site-ul familiei regale britanice este trecut că Meghan este o susținătoare a drepturilor femeilor și a egalității de gen. Cu siguranță, fosta actriță își dorește să-și arate susținerea prin alegerile ei vestimentare.

Totul a început chiar din ziua nunții, superba rochie de mireasă în care fosta actriță și-a făcut apariția la ceremonia religioasă fiind realizată de Clare Waight Keller, noul director de creație al casei franțuzești Givenchy. Pentru recepția de după nuntă, Meghan s-a schimbat într-o rochie albă fără mâneci semnată Stella McCartney.

rochii meghan markle in comun mesaj puternic

Pentru cununia religioasă cu Prințul Harry, Meghan a ales o rochie Givenchy

La petrecerea dată în cinstea Prințului Charles cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani, atenția a fost furată de rochia de la Goat purtată de Meghan Markle, brand fondat în 2001, de designerul Jane Lewis.

Pe 9 iunie, Meghan Markle a participat pentru prima dată la Trooping the Colour, parada de ziua Reginei Elisabeta. Cu această ocazie, fosta actriță și-a făcut și debutul la balconul Palatului Buckingham. Pentru acest eveniment, , sDucesa de Sussex a ales o rochie roz pudrat cu umerii dezgoliți semnată Caroline Herrera. Deși culoarea și lungimea au fost ajustate corect, un expert în eticheta regală spune că rochia purtată de Meghan Markle la parada de ziua Reginei Elisabeta a încălcat, totuși, standardele protocolului.

rochii meghan markle in comun mesaj puternic

Pentru parada Trooping the Colour, Ducesa de Sussex a ales o ținută semnată Caroline Herrera

Apoi, Meghan a participat la primul ei eveniment oficial fără soțul ei, Prințul Harry. Ducesa de Sussex a însoțit-o pe Regina Elisabeta în vizita ei în Cheshire. Meghan a purtat o rochie creată de Clare Waight Keller pentru Givenchy (același designer care i-a creat și rochia de mireasă), cu o curea neagră în talie.

Tot Givenchy a fost și alegerea Ducesei de Sussex pentru Royal Ascot – o cursă de cai celebră în Marea Britanie. La fix o lună de la nunta regală, Prințul Harry și Meghan Markle au avut o apariție surpriză la deschiderea ediției din acest an a Royal Ascot.

Iar săptămâna aceasta, la Gala Young Leaders Awards, organizată de Regina Elisabeta la Palatul Buckingham, Ducesa de Sussex a fost ravisantă într-un deux piece Prada, directorul de creație al casei fiind Miuccia Bianchi Prada.

Abia așteptăm să vedem următoarea ținută pe care Ducesa de Sussex va alege să o poarte.

Foto: Hepta

 

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro