Tendințe futuriste și influențe sport în noua colecție H&M Studio pentru toamnă/iarnă 2015

Sportul și curentul futurist sunt principalele teme de inspirație ale colecției H&M Studio pentru toamnă/iarnă 2015.

Tonul sportiv al colecției este dat de jachetele și mantourile cu fermoar, de pantalonii strâmți pe corp, precum si de tricotajele și rochiile din lurex cu luciu futurist sau de piesele vestimentare funcționale, precum hanoracele cu glugă și salopetele pentru ski.

Această colecţie va fi disponibilă din 10 septembrie în 200 de magazine H&M din întreaga lume, precum și online. „Ador energia pe care o emană colecția H&M Studio pentru toamnă/iarnă 2015. Salopetele cu fermoar sunt potrivite pentru stradă și se asortează perfect cu maletele care conferă un aspect stratificat. Strălucirea lurexului ne îndeamnă să celebrăm acest sezon, indiferent dacă este zi sau noapte“, afirmă Ann-Sofie Johansson, Director de Creație la H&M.

Alegerea designerului: 

– Cele mai importante sunt piesele pentru exterior precum, jacheta funcţională, confecţionată din nailon matlasat şi cea din lână camel, accesorizată cu fermoare utilitare.

– Tricotajul este un element cheie, în special în compoziţia maletelor și a gulerelor în stiluri diferite. Strălucirea lurexului conferă versatilitate, atât pentru zi, cât şi pentru seară, în timp ce puloverele cu nervuri, inspiră energie sportivă.

– Pantalonii din această colecţie sunt strâmţi pe picior sau evazaţi, iar colanţii din tricotaj au un aer futurist cu influenţe sport.

– Texturile materialelor utilizate sunt în contrast, cu aspect de lână lăcuită pe jachete si fuste, haine din blană ecologică, precum și bluze lucioase.

– Imprimeuri futuriste inspirate din zona spaţială se regăsesc pe bluzele din lurex şi rochia tip maletă sau ţesute pe costumul din jacquard.

– Aspectul stratificat, în special la rochiile lungi purtate peste pantaloni evazaţi sau la bluzele asimetrice din mătase combinate cu gulere tip maletă.

Materiale: 

Lână, lurex, nailon, piele, blană ecologică şi mătase.

Culori: 

Burgund, roşu, portocaliu, verde, camel, gri, negru, bej, auriu, arămiu şi argintiu.

Piese cheie: 

Jacheta matlasată cu fermoar, malete tricotate, pulovere din lurex, pantaloni strâmţi sau evazaţi, fusta din lână cu aspect lăcuit, salopete pentru ski şi haina din blană ecologică cu fermoar.

Accesorii: 

Pălării utilitare, cizme din piele lăcuită, mănuşi lungi, sandale cu toc purtate cu şosete, gulere şi genţi cu aspect lucios.

Intră aici pentru a vedea ce ținute din colecția H&M Studio de toamnă/iarnă 2015-2016 ne-au atras atenția. 

Foto Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro