Stilul vestimentar al Soniei Argint Ionescu

Sonia Argint Ionescu este o femeie extrem de stylish și cool, o adevărată sursă de inspirație pentru noi. Iată cum arată stilul ei vestimentar și care sunt piesele esențiale din garderobă. 

Despre crearea site-ului ei: „De câteva luni sunt foarte implicată în realizarea conținutului pentru site-ul meu, soniaargintionescu.ro. Mă gândesc, documentez și scriu articole care sper să fie practice și să aducă un plus de calitate în viețile cititorilor mei. Scriu bazându-mă pe propria experiență, despre sănătate, copii, frumusețe și sport. Postez rețetele mele preferate (sănătoase, rapide și gustoase) dar am și sfaturi venite de la specialiști. Mă bucur mult că lumea răspunde pozitiv și cititorii sunt din ce în ce mai mulți.”
Stilul ei vestimentar: „Încă îmi place să experimentez. Îmi place să port ținute sportive (mai ales când nu am chef de tocuri și când trebuie să mă mișc rapid), boho, iar seara la evenimente, prefer un stil lady like. Port mult culori neutre, dar în ultimul timp am simțit nevoia și de accente mai aprinse. Sunt îndrăgostită de pantofi, am tot timpul pe lista de cumpărături măcar două perechi.”
Piesele esențiale din garderobă: „De-a lungul timpului am constatat că unele piese au reprezentat investiții care au meritat pentru că le-am purtat mult timp, nu s-au demodat și nu s-au degradat. Pantofii Blade Casadei, geanta Peekaboo de la Fendi, jacheta de piele de la Stradivarius și puloverele și șalurile din cașmir de la Stefanel sunt piese de bază pentru mine.”
Locurile preferate de shopping: „În București, sunt fidelă de ani buni câtorva magazine, în care găsesc de fiecare dată piese absolut minunate: Stefanel, Distinto, Massimo Dutti.“

Sonia poartă: rochie H&M, o blană de vulpe („pe care o am de mult, de la un magazin de pe Calea Victoriei“), cizme Dacoma, geantă CMOOD, colier Parlor.

Îți place outfitul Soniei? Intră în galeria foto pentru a vedea cum îl poți reconstitui. 

Foto Andreea Goia

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro