Stilul vestimentar al Crinei Semciuc

Recunoaștem, am plecat de la o dorință un strop egoistă: am vrut să aflăm ce ținute poartă în timpul liber una dintre actrițele noastre preferate. Așa că a fost o plăcere să descoperim stilul fresh și relaxat al Crinei Semciuc.

Am prins-o pe Crina la o limonadă și o discuție pur și simplu încântătoare într-o zi toridă de iunie și uite așa am aflat că se bucură de vacanță până în august, când va începe repetițiile pentru o nouă stagiune la TNB. Mai știm și că lunile ianuarie și februarie sunt strîns legate de un nou proiect minunat, despre care vom afla detalii în curând.

Stilul ei vestimentar: „Cred că cel mai important este firescul cu care îți porți stilul, nu să ai un stil anume, atât personal, cât și vestimentar. Aleg să mă îmbrac în funcție de ce stare am. Frumusețea vestimentară nu este altceva decât expresia unei armonii interioare.”

Piesele esențiale din garderobă:Nu am o piesă anume, îmi place să mă joc, să fiu și chic, și practică, dar de cele mai multe ori aleg ținute minimaliste, cărora le adaug un accent, cât să pot merge și la teatru, interviu sau poate chiar la un casting.”

Locurile preferate de shopping: Crina merge foarte rar la shopping. Și asta pentru că de cele mai multe ori găsește cam toate lucrurile de care are nevoie la designerul Irina Marinescu. În cazuri absoult excepționale dă o fugă prin magazine, dar nu are o listă de favorite.

Crina poartă salopetă Zara; pălărie vintage; papuci primiți cadou din Japonia; ochelari de soare cumpărați din Barcelona, de la Wild Sunglasses.

Îți place outfitul Crinei? Intră în galeria foto pentru a vedea cum îl poți reconstitui. 

Foto Cătălin Oprițescu

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro