Spa Brunch cu finalistele GLAMOUR Street Fashion Show

După ziua celui mai mare eveniment de street style din România, finalistele GLAMOUR Street Fashion Show au fost invitate joi la o zi binemeritată de răsfăț: un spa brunch cu delicii raw vegan și terapii de masaj incluse! Îți povestim cum a fost.

După o petrecere cu emoții și pregătiri care au durat o zi întreagă, ziua de joi a fost rezervată relaxării. Și pentru că premiile evenimentului GLAMOUR Street Fashion Show au inclus, printre altele, și o zi de răsfăț în cadrul IDA Spa, câstigător al premiului Luxury Wellness Retreat of the Year în cadrul premiilor Luxury Travel Guide 2016, ne-am dat întâlnire acolo cu finalistele.

Am schimbat impresii despre eveniment, tendințe și beauty și ne-am înfruptat din deliciile Rawz București, bunătățile raw vegane care ne-au impresionat prin aspect și gust. După un brunch sănătos, în care și-au recăpătat energia, finalistele au decis să opteze pentru terapii de masaj și s-au lăsat pe mâinile experților terapeuți din cadrul IDA Spa. Rezultatul? GLAMOUR Street Fashion Show s-a încheiat într-o atmosferă zen!

Vezi cum a fost atmosfera la Spa Brunch în galeria alăturată.

Foto: Andreea Goia

Bianca Sterie
bianca.sterie@glamour.ro