Show-ul Victoria’s Secret 2015: cele mai hot imagini

Seara trecută, New York-ul a fost gazda celui mai aşteptat spectacol al anului. GLAMOUR îţi dă toate amănuntele despre show-ul Victoria’s Secret.

  • La începutul acestui an Karlie Kloss, Doutzen Kroes și Lindsay Ellingson au anunțat că nu mai fac parte din echipa Victoria’s Secret, locul lor fiind luat de Gigi Hadid, Kendall Jenner și alte nouă modele care și-au făcut debutul în cadrul show-ului din seara trecută.
  • Rihanna trebuia să susțină un recital în cadrul show-ului, dar acesta a fost anulat. Ea a declarat că dorește să se concentreze în totalitate asupra noului ei album, Anti. Atmosfera a fost întreținută de Selena Gomez, The Weeknd și Ellie Goulding.
  • Kendall Jenner a fost susținută din public de părinții ei, Kris și Caitlyn Jenner.
  • Gigi Hadid a fost extrem de emoționată când a aflat că va fi un înger Victoria’s Secret, iar momentul a fost filmat și postat pe profilul de Instagram al celebrului brand de lenjerie intimă. Cu toate că aseară a defilat pentru prima dată în acest show, tânăra în vârstă de 20 de ani a părut foarte sigură pe ea și nu a lăsat să se vadă cât era de emoționată.

Intră în galeria foto alăturată pentru a vedea cine a participat la cel mai așteptat show al anului și cele mai hot imagini de pe catwalk. 

Foto Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro