Shopping pentru experte. Ce poți cumpăra acum la reduceri

Orice poate fi luat la reduceri – și jacheta pe care o vânezi de ceva vreme, și biletele de avion – dacă știi care e momentul cel mai bun pentru a le cumpăra.

Ți s-a întâmplat să pui ochii pe o piesă superbă și să aștepți câteva luni pentru ca în sfârșit să o poți cumpăra la un preț mai bun? Ei bine, noi am compilat toate ofertele pe care le poți găsi luna asta și îți arătăm ce merită să cumperi în această perioadă:

 

  • Vacanță la preț redus

 

Sezonul vacanțelor s-a încheiat, dar vremea este încă prietenoasă, așa că e momentul cel mai bun să pleci într-un city-break. Bilete de avion, cazările și prețurile de la restaurante în această perioadă sunt mult mai mici și poți găsi niște oferte de nerefuzat. În plus, dacă găsești un preț bun, poți lua banii de aici și să îi înapoiezi la salariu. E o metodă foarte bună pentru a profita de reducerile last minute și pentru a vedea lumea cu un buget cat mai mic.

  1. Rochiile de ocazie au prețuri mai mici acum

În octombrie sezonul nunților este aproape încheiat și puține cupluri își mai leagă destinele în această perioadă. De altfel, în timpul verii au loc majoritatea evenimentelor de tip black-tie, așa că în tomnă prețurile la rochii scad vertiginos. Să nu te mire dacă vei găsi o rochie superbă, pe care nu ți-o permiteai astă vară, la jumătate de preț.

  1. Cele mai bune prețuri la jeanși, în octombrie

Vrei să-ți completezi garderoba cu câteva perechi de jeanși pentru ținutele de zi cu zi? Octombrie este luna perfectă pentru a cumpăra jeanși la reduceri. În magazine vei găsi nu doar prețuri mai mici, ci și tot felul de oferte precum top + jeanși sau două perechi la preț de una. Explicația e simplă – în septembrie magazinele fac stocuri din plin pentru începerea școlii și a anului universitar, iar în octombrie taie din prețuri, pentru a face loc următoarei colecții.

  1. Tot ce înseamnă haine de vară, sunt acum adevărate chilipiruri

Știm că vara a trecut, dar unele piese specifice anotimpului cald pot fi purtate aproape tot anul. Tricouri și maiouri pe care le poți purta și iarna cu pulovere și cardigane, de pildă. Ei bine, luna asta, le poți găsi la prețuri ridicol de mici. Niște tricouri și maiouri uni, de mai multe culori, sunt binevenite în garderobă oricând, indiferent de anotimp. Tot acum poți să pui mâna și pe costumul de baie care ți se părea prea scump în iulie. În final, cu banii cu care astă vară cumpărai 1-2 piese, cum poți cumpăra chiar și 5.

  1. Pregătește-te pentru vara viitoare cumpărându-ți acum echipamentul de plimbare

În această perioadă sunt reduceri și la mijloace de transport alternative și care sunt folosite preponderent vara. Este vorba despre biciclete, role sau trotinete. Pentru că începe sezonul ploios, acestea nu mai sunt folosite pentru transport, așa că și prețurile lor scad. Dacă vrei ca la vară să dai mașina sau autobuzul pe un mijloc de transport mai hip, acum e momentul cel mai bun să faci achiziția.

Poți cumpăra o mulțime de lucruri utile în această perioadă la prețuri cu mult mai mici față de cele pe care le aveau în urmă cu câteva luni. Dacă vrei să faci shopping inteligent, asemenea reduceri trebuie să vânezi!

Sursa foto: Bobex-73/Shutterstock

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro