Top 15 piese de lenjerie pe care trebuie să le ai

Începe cea mai romantică lună din an aşa că lenjeria sexy (sau comodă, după caz) nu trebuie să îţi lipsească din garderobă.

 

Începe cea mai romantică lună din an. Indiferent dacă plănuieşti să petreci o noapte cu iubitul sau o seară cu filme şi popcorn împreună cu prietenele, lenjeria sexy (sau comodă, după caz) nu trebuie să îţi lipsească din garderobă.  

Iubitul tău vrea să-ţi cumpere un cadou interesant de Valentine’s Day, dar tu porţi numai ceea ce te avantajează, nu-i aşa? Pentru a-i simplifica dilema, nu trebuie decât să-i trimiţi acest link. Se apropie Ziua Îndrăgostiţilor, aşadar fii seducătoare şi irezistibilă şi alege cele mai sexy modele din satin, dantelă sau o rochia senzuală din elastice şi un portjartier… cât mai hot. (Poţi să-l laşi şi pe el să aleagă ceva care… să-i facă lui plăcere.)

Singură de Valentine’s Day? Alege piese de lenjerie interesante şi de calitate. Sub o pijama de bumbac pe care o porţi când urmăreşti Oscarurile alături de prietene poţi purta un set de lenjerie supersexy. Va fi secretul tău! 

Inspiră-te din propunerile noastre şi găseşte piesa de rezistenţă.

Foto: New Yorker, Yannis Vlamos

.