PANDORA te provoacă să fii o prinţesă modernă

Primăvara aceasta spune-ţi povestea de iubire prin intermediul talismanelor în formă de inimă, buchetelor de flori, perlelor roz, diademelor de prinţesă şi motivelor cu flori de cireş pe care le vei găsi în colecţia de inele, cercei şi talismane pentru brăţări.

 

Frumuseţea pieselor care recreează o atmosferă de basm şi readuc în prim-plan tipologia prinţesei şi simbolurile romantismului te vor cuceri cu siguranţă. Primăvara aceasta spune-ţi povestea de iubire prin intermediul talismanelor în formă de inimă, buchetelor de flori, perlelor roz, diademelor de prinţesă şi motivelor cu flori de cireş pe care le vei găsi în colecţia de inele, cercei şi talismane pentru brăţări.

Colecţia cu tematică de basm te va surprinde cu o gamă largă de modele ce ilustrează castele îndepărtate, broscuţe care aşteaptă să fie transformate printr-un sărut în prinţi şi coroane impunătoare, toate din aur de 14k sau din argint, cu pietre montate manual.

Preferi o diademă de argint? E perfectă pentru conturarea unui look romantic. Sau poate ţi se va părea mai cool pandantivul în formă de coroană, din argint masiv, încrustat cu 48 de pietre de zirconium cubic. Aşadar, completează-ţi setul de bijuterii de prinţesă cu cerceii din argint masiv şi perle în formă de diademă şi cu inelul din argint din aceeaşi colecţie sau cu orice altceva te încântă azi!

Alege-ţi din galeria foto bijuteria preferată, apoi porneşte la shopping

Foto Pandora

Tags: