Noua colecţie Postcards by Oana Lazăr

Eşti în căutarea unui accesoriu cât se poate de original? Atunci trebuie să ai un plic din colecţia Postcards, un tribut adus trecutului nostalgic, dar şi celor care iubesc călătoriile.

 

Eşti în căutarea unui accesoriu cât se poate de original? Atunci trebuie să ai un plic din colecţia Postcards, un tribut adus trecutului nostalgic, dar şi celor care iubesc  călătoriile.

Colecţia  de plicuri este formată din şase piese,  fiecare reprezentând un oraş european (Berlin, Constantinopol, Paris, Bucureşti , Las Palmas şi Cannes) prin vederi vintage originale din secolele XIX-XX.

„Îmi doream să fac această colecţie cu genţi decorate cu vederi şi scrisori de vreo trei ani. Tatăl meu este colecţionar de antichităţi: printre ele se numără şi cărţi poştale. Am început să triez dintre ele şi am oprit ceea ce mă inspira cel mai mult pe mine. Tema generală a acestei colecţii sunt călătoriile. Mi-am dorit să le imprim pe piele, însă cum la noi în ţară era greu să-mi pun în practică această idee, am ajuns la «compromisul» de a le face pe pânză.“

Noua colecţie Postcards este disponibilă atât pe pagina de Facebook 3127,  cât şi site-ul www.3127bags.webs.com . 

.