Notă de stil: bagajul tău de vacanţă

Ţi-am pregătit câteva secrete despre cum ar trebui să arate bagajul de vacanţă perfect şi lista pieselor pe care pur şi simplu nu îţi permiţi să le uiţi acasă!

Ţi-am pregătit câteva secrete despre cum ar trebui să arate bagajul de vacanţă perfect şi lista pieselor pe care pur şi simplu nu îţi permiţi să le uiţi acasă!

Te-ai gândit cu nerăbdare la acest moment încă de când ţi-ai planificat escapada, printre predări de proiecte şi şedinţe, însă acum începe numărătoarea inversă. Se apropie momentul plecării, însă tu pari mai nehotărâtă ca oricând: ai împacheta absolut tot ce există în dressingul tău! Treci printr-un moment în care perechea de pantofi animal print cu toc pare indispensabilă, să nu mai menţionăm rochia cu spatele gol dintr-un material pretenţios. Cu toate acestea, trebuie să te gândeşti bine înainte să alegi elementele vestimentare pe care le iei cu tine. Ca orice fashionista, ştiu că vom arăta bine doar atunci când ne vom simţi bine, de aceea este important să nu iei decizii grăbite. Ai nevoie doar de câteva piese basic, pe care le poţi transforma, acel tip de piese care arată bine atât în plimbările de pe plajă, cât şi seara la un cocktail party, dacă sunt accesorizate corect.

Ţi-am pregătit câteva secrete despre cum ar trebui să arate bagajul de vacanţă perfect şi lista pieselor pe care pur şi simplu nu îţi permiţi să le uiţi acasă!

BEACH DRESS. Suntem sigure că este primul element vestimentar la care te-ai gândit. Nu ai cum să îţi începi vacanţa mult visată fără să împachetezi câteva din rochiţele tale preferate. Alege-le pe cele lejere, dintr-un material comod şi nu te încăpăţâna să o iei pe cea de seară dacă nu ştii că ai vreun eveniment mai special. Un outfit de seară, chic, poate fi la fel de bine realizat prin accesorii, make-up şi hair-styling, de aceea gândeşte-te de două ori înainte să dai totul jos de pe umeraşe. Noi ţi-am găsit o alternativă cu fusta creion, pe care ţi-o vom arăta în slide-urile următoare. Însă când vine vorba de beach dress, alege print-uri, culori vii şi absolut tot ce inspiră vară şi voie bună!

LUCKY CHARMS. Accesoriile sunt cele care ne scot outfitul în evidenţă, iar vara trebuie să alegem variantele viu colorate! Brăţările din şireturi colorate, cerceii cu aplicaţii, colierele statement şi inelele multiple purtate pe vârful degetelor trebuie să îşi facă neapărat loc în bagajul tău. Partea bună: cu ajutorul lor poţi transforma cu uşurinţă un outfit de zi în unul de seară. Nu uita de pălăriile de paie şi ochelarii de soare!

JEANŞII RUPŢI. Distressed boyfriend jeans, cam aceasta este denumirea pe care o căutăm, adică perechea ta de blugi rupţi în care te simţi foarte lejer. Nu este de mirare că nu trebuie să lipsească din bagajul tău, pentru că vacanţele sunt făcute pentru outfituri în care să uiţi de rigiditatea celor de la birou de zi cu zi. Fie că alegi o pereche de jeanşi scurţi sau nu, ei reprezintă un pariu sigur atât alături de o pereche de sandale, dar şi cu una de stilettos şi un blazer pentru o petrecere la piscină.

FUSTA CREION. Cei care dictează trendurile par mereu indecişi când vine vorba de lungimea perfectă a fustei şi mai ales de forma ei, însă un lucru rămâne sigur: cu fusta creion nu ai cum să dai greş! E acel element care traversează orice graniţă de IN sau OUT, pentru că tăietura ei clasică nu are cum să se demodeze. Vestea bună este că îţi pune în evidenţă formele, deci este perfectă pentru serile în care vrei să petreci până dimineaţa. La fel de bine o poţi încadra şi într-un outfit casual, trebuie doar să alegi materialul potrivit.

ESPADRILELE. Alternativa comodă a balerinilor, espadrilele aduc gradul de cool într-un outfit extrem de relaxat. Noi le asociem automat cu o pereche de boyfriend jeans, sau cu o pereche de pantaloni scurţi dintr-un material subţire, de vară, însă merg la fel de bine şi cu rochiţe sau fuste creion. Ştim foarte bine că stilul sporty-chic este foarte în vogă anul acesta, de aceea pentru plimbările de seară pe faleză poţi alege o pereche de espadrile cu şiret, o fusta creion dintr-un material de bumbac şi o cămaşă legată. Nu uita clutch-ul colorat, căci el îţi va îndulci ţinuta!

COSTUMUL DE BAIE. Am presupus că escapada ta trebuie să includă o vacanţă la mare, de aceea am lăsat loc şi pentru elementul cheie: costumul de baie. Fie că eşti adepta pieselor extravagante, cu printuri viu colorate, sau le preferi pe cele care se încadrează în graniţele clasicului, ţine cont de forma corpului tău, pentru a-l găsi pe cel care să te pună cel mai bine în evidenţă! Franjuri pentru un bust mai generos, costumele întregi pentru cele care vor să camufleze anumite zone şi cele cut-out pentru a-ţi pune talia în evidenţă – vara aceasta ai de unde alege!

Intră în galeria foto pentru a găsi cele mai frumoase modele de costume de baie, espadrile, fuste şi accesorii, perfecte pentru bagajul tău de vacanţă.

Foto: Yannis Vlamos