Cum te îmbraci când plouă?

În aceste zile ploaia nu ezită să ne strice planurile vestimentare, astfel ne-am gândit să îţi dăm câteva idei despre cum trebuie să te îmbraci când plouă fără să îţi reînnoieşti complet garderoba.

Pentru că zilele acestea ploaia te poate lua mereu prin surprindere, îţi dăm cîteva idei utile pe care le poţi urma. Verifică cum va fi vremea în zilele următoare şi fii pregătită pentru eventuale surprize… atmosferice.

Ţine cont de:

  • Este musai să ai cu tine o umbrelă simpatică care te va proteja de ploaie. Caută un model ceva mai colorat, care să-ţi înveselească ziua.
  • Ai grijă să nu foloseşti încălţări din piele întoarsă care, în contact cu apa, se pot strica sau îţi pot colora pielea.
  • Ia cu tine pelerina de ploaie. Îţi recomandăm să ai una fie din plastic, ori una dintr-un material subţire impermeabil.
  • În astfel de zile mohorâte, în cazul în care mergi la coafor, gândeşte-te să ai la tine o jachetă cu glugă sau o umbrelă foartze mare: astfel, nu vei risca să-ţi strici buclele proaspăt aranjate.
  • Dacă porţi o rochie nu uita şi de trenciul subţire pe care îl poţi lua cu tine. Este extrem de practic! Poţi alege şi un cardigan subţire din caşmir, pe care îl poţi strecura în geantă atunci când reapare soarele.
Bogdan Galca
bogdan.galca@ringier.ro