Cum purtăm tricoul cu imprimeu?

Te-ai săturat de tricourile uni care nu-ţi spun nimic? Redacţia GLAMOUR ţi-a făcut o selecţie cu cele mai interesante piese.

Te-ai săturat de tricourile uni care nu-ţi spun nimic? Redacţia GLAMOUR ţi-a făcut o selecţie cu cele mai interesante piese.

Tricoul este piesa de rezistenţă din garderoba fiecărei fashioniste, o piesă versatilă pe care o poţi purta la diferite outfituri originale.

Acest model de tricou, cu imprimeu ori cu un mesaj haios, poate fi purtat la petreceri, atunci când ieşi în oraş cu prietenii, la o întâlnire şi nu numai. Îţi poţi crea ţinute sofisticate pornind doar de la un tricou, crede-ne pe cuvânt! Dacă îţi doreşti o ţinută extrem de elegantă poartă un tricou simpatic împreună cu o fustă din paiete, catifea ori dantelă. Mizează pe sandalele cu platformă ori pe pantofii stiletto. Acest tip de T-shirt poate fi purtat şi cu jeanşi ori cu o fustă lungă până în pământ şi, dacă este răcoare afară, o jachetă stylish din piele va completa ţinuta aleasă. Dacă mergi la un festival poţi alege să porţi un outfit format dintr-o cămaşă din denim legată în brâu, tricoul cu print, un colier cu cristale la baza gâtului şi pantaloni scurţi din piele. Ghetele din piele sau balerinii confortabili sunt obligatorii dacă vrei să dansezi toată noaptea.

Inspiră-te din galeria de produse şi alege-ţi tricoul favorit.

Foto: Yannis Vlamos