Cum porţi un T-shirt clasic?

Ştiai că T-shirtul clasic este cea mai versatilă piesă din garderoba unei fashionista? Redacţia GLAMOUR a ales cele mai cool ţinute pe care poţi să le porţi şi tu.

De la celebrităţi precum Lily Aldrige sau Jessica Alba până la staruri precum Blair Eadie ori Erin Wasson, fiecare poartă în stilul ei tricoul clasic. Este o piesă pe care o poţi combina cu foarte multe piese din garderobă. Iată ce sugestii îţi dăm:

  • La o ţinută elegantă alege să poţi un tricou alb împreună cu un sacou şi o pereche de jeanşi skinny ori pantaloni cu dungă. Poţi pune şi un colier masiv cu aplicaţii ori un şirag de perle la baza gâtului.
  • Poartă tricoul cu o fustă cloş sau împreuna cu una din piele până la genunchi. Nu uita de pantofii cu tocuri ameţitoare. Tricoul ales poate fi uni ori cu un mesaj, foarte în vogă sezonul acesta.
  • La o ţinută rock alege să porţi T-shirtul împreună cu pantaloni din piele şi o jachetă tot din piele cu aplicaţii metalice ori fermoare. Nu uita de colierul făcut din lanţuri şi de perechea de bocanci ori botine.
  • Poţi purta de exemplu un T-shirt cu dungi de diferite culori, pentru un look navy. Poartă-l cu piese uni şi nu uita de geanta de tip messenger.
  • T-shirtul poate fi purtat pe sub o salopetă sau o rochie de tip sarafan.
  • Sunt foarte stylish tricourile cu aplicaţii diverse ori mesaje simpatice. Caută modelele deosebite şi mizează şi pe cele într-o culoare flashy.
  • La o fustă maxi poartă un tricou uni şi pe umeri poţi pune un cardigan colorat. Sezonul acesta este foarte trendy să porţi jacheta ori sacoul pe umeri.

Intră în galeria foto şi caută cele mai frumoase ţinute din care te poţi inspira pentru combinaţiile pe care le poţi face cu un T-shirt clasic.

Bogdan Galca
bogdan.galca@ringier.ro