Andreea Diaconu îţi prezintă noua colecţie H&M Conscious Exclusive

Recunoaştem: ne-am îndrăgostit de îndată ce am văzut primele piese din noile colecţii Conscious şi Conscious Exclusive de la H&M. E momentul să admiri şi tu imaginile în care apare chiar românca Andreea Diaconu.

Recunoaştem: ne-am îndrăgostit de îndată ce am văzut primele piese din noile colecţii limitate Conscious şi Conscious Exclusive de la H&M ce vor fi lansate pe 10 aprilie.

Rochii fabuloase din mătase ecologică şi dantelă, coliere superbe şi itemuri din piele ecologică pe care vei vrea să le ai – cele două colecţii aduc anul acesta în prim-plan două noutăţi în ceea ce priveşte materialele utilizate, respectiv, pielea ecologică – asigurată de furnizorul suedez de piele Tärnsjö – şi mătasea ecologică. Odată cu lansarea celor două colecţii, H&M va introduce şi noul sistem de etichetare CleverCare – o etichetă care oferă clienţilor indicaţii utile referitoare la modul de utilizare şi întreţinere sustenabilă a articolelor de îmbrăcăminte.

Conscious Exclusive este o colecţie limitată, ce utilizează materiale de înaltă calitate, cu detalii inspirate din stilul flamenco şi accente boeme. Ea va fi disponibilă în această primăvară în 150 de magazine H&M selecţionate din întreaga lume. O parte din piesele colecţiei vor fi disponibile, de asemenea, pe site-ul yoox.com, în secţiunea Master & Muse, ca parte a iniţiativei de responsabilizare faţă de mediu realizată de Amber Valletta.

Supermodel şi actriţă, Amber Valetta este, de asemenea, imaginea campaniei Conscious de anul acesta în timp ce românca Andreea Diaconu apare în lookbookul colecţiei.

Admiră toate piesele colecţiei Conscious Exclusive de la H&M în galeria alăturată.

Foto: H&M