Prima colecție Brooks Brothers realizată de Zac Posen

Brooks Brothers prezintă pentru primăvară 2016 nouă colecție pret-a-porter realizată de designerul Zac Posen, sub motto-ul „O destinație nu este niciodată un loc, ci o nouă manieră de a vedea lucrurile“.

„Pentru prima colecție realizată împreună cu Brooks Brothers am pornit de la ADN-ul brandului, pe care l-am introdus în propria mea estetică, jucându-mă cu proporțiile, cusăturile și construcțiile feminine. Lejeritatea și confortul sunt transmise prin intermediul materialelor luxuriante și al imprimeurilor care se adresează femeilor care iubesc puterea de transformare a modei, dar nu se lasă conduși de ea“, a declarat Zac Posen.

Colecția pentru femei Brooks Brothers Primăvară 2016 reprezintă o călătorie din New England până pe Coasta de Est, la Hamptons și mai departe. Indiferent dacă sursă de inspirație a fost mulțimea de turiști din Nantucket, îmbrăcați cu elegante cămăși de costum și pălării cu borul îngust, sau rezidenții din Manhattan care se pregătesc să facă o incursiune în apele cristaline din Caraibe, colecția creează o garderobă modernă, sofisticată cu o infuzie de tinerețe și eleganță.

Culorile strălucitoare, imprimeurile retro și croielile meticuloase imprimă colecției amprenta inconfundabilă a lui Zac Posen. Piesele sunt realizate din țesături fine de bumbac pentru a răspunde nevoilor oricărei femei; topurile supradimensionate sunt perfecte pentru un prânz informal în centrul orașului; pantalonii evazați sunt realizați fie în culori de pământ pentru călătorii elegante și confortabile, sau cu imprimeuri realizate în culori dinamice, perfecte pentru o noapte elegantă.

O gamă completă de accesorii completează colecția pret-a-porter. Gențile sunt prezentate într-o varietate de stiluri, de la plicuri și genți de umăr la genți mari și practice; eșarfele sunt oferite într-o gamă largă de imprimeuri, iar încălțămintea include sandale cu toc cu diverse forme și înălțimi.

Poza1 Poza2 Poza3

 

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro