Prezentarea de modă MOSCHINO [tv] H&M: celebrități, supermodele și surprize

Prezentarea de modă MOSCHINO [tv] H&M: celebrități, supermodele și surprize

Noaptea trecută, prezentarea de modă MOSCHINO [tv] H&M a fost punctul de întâlnire al celor mai în vogă celebrități și supermodele. Printre invitați s-au numărat Paris Jackson, Frances Bean Cobain și Miles Richie, dar și editori internaționali și influenceri, aduși împreună de H&M și directorul creativ al casei MOSCHINO, Jeremy Scott, într-un spațiu decorat de panouri publicitare, inspirat din emblematicul cartier Times Square din New York.

Cum a decurs prezentarea de modă MOSCHINO [tv] H&M

Printre modelele care au defilat în prezentare, purtând piese din colaborarea MOSCHINO [tv] H&M, se numără surorile Hadid, show-ul fiind închis de către legendarul supermodel Naomi Cambell. Acestea au fost admirate din primul rând de către Kiersey Clemons, Leigh Lezark, Coco Rocha și Bebe Rexha, care au etalat ținute din colecție. Modelele au pășit pe podium pe o scară stradală într-un decor care amintește de vechile muzicaluri din New York.

Prezentarea de modă MOSCHINO [tv] H&M: celebrități, supermodele și surprize

„Colecția MOSCHINO [tv] H&M este un cadou pentru fanii mei. Am vrut să le ofer o colecție simbolică pentru stilul MOSCHINO. Am încercat să includ toate ingredientele pe care publicul se așteaptă să le vadă în prezentările mele – desene animate couture combinate cu o atitudine street wear, bijuterii și accesorii strălucitoare pentru a crea o ținută completă MOSCHINO,” a declarat Jeremy Scott, directorul creativ al MOSCHINO.

„Călătoria în universul MOSCHINO creat de Jeremy la prezentarea MOSCHINO [tv] H&M a fost una foarte distractivă. A surprins atitudinea pozitivă, simțul umorului și veselia transpuse în fiecare piesă a colecției,” a declarat Ann-Sofie Johansson, consilier de creație la H&M.

Prezentarea de modă MOSCHINO [tv] H&M: celebrități, supermodele și surprizeMachiajul pentru prezentarea MOSCHINO [tv] H&M a fost realizat de către legendarul make-up artist, Pat McGrath, care a folosit produse H&M Beauty.

Imediat ce Jeremy a pășit pe podium pentru a încheia prezentarea, panourile publicitare din jurul acestuia s-au ridicat pentru a-i dezvălui prezența lui Diplo, producător și artist, câștigător al premiilor Grammy,  gata să întrețină petrecerea. De asemenea, a fost dezvăluit și un magazin pop-up exclusiv MOSCHINO [tv] H&M, oferind invitaților șansa de a fi printre primii care să dețină o piesă din această colecție.

De-a lungul serii, publicul a fost invitat să pășească în universul colaborării MOSCHINO [tv] H&M cu prima experiență de modă în realitate augmentată. Invitații au purtat ochelarii Magic Leap One semnați H&MOSCHINO și au intrat astfel într-un studio de televiziune uriaș pentru a experimenta colaborarea într-un mod cu totul nou. Toate funcțiile tehnologice au fost create de către Warpin Media.

MOSCHINO [tv] H&M este o colecție prin intermediul căreia se contrastează energia străzii cu luxul, cultura pop, atmosfera jucăușă și umorul. Directorul creativ al MOSCHINO, Jeremy Scott, a creat o colecție destinată atât femeilor, cât și bărbaților, precum și accesorii  speciale pentru câini. Colecția MOSCHINO [tv] H&M va fi disponibilă în magazinul H&M din Băneasa Shopping City, precum și online, începând cu data de 8 noiembrie.

Intră în galerie pentru mai multe fotografii de la prezentarea de modă MOSCHINO [tv] H&M.

Foto: H&M

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com