Pantofi fără toc: cele mai chic modele

Un dulap plin de pantofi cu toc (așa cum era cel al lui Carrie din Sex and the City) e visul oricărei femei, dar nu e tocmai indicat dacă nu vrei să suferi de dureri de spate – studiile au demonstrat că dacă porți frecvent pantofi cu toc, coloana vertebrală are de suferit.

Plus că nu e chiar așa ușor să mergi toată ziua pe tocuri. E mai mult un exercițiu fizic ce necesită rezistență și echilibru. Cel mai trist e că poți trece foarte ușor de la grație la… disgrație, mai ales când ești obosită și picioarele nu te mai ascultă.

Pentru a evita astfel de situații, îți sugerăm o alternativă confortabilă în care să poți merge fără probleme cât e ziua de lungă: pantofii fără toc. Sunt pe val în acest sezon și au acaparat podiumurile, înlocuind cu succes tocurile amețitoare.

Moda zilelor noastre îți permite orice fel de combinație, de la pantofi sport purtați cu fuste ample din tafta, până la balerini asortați unor pantaloni extra largi sau jeanși boyfriend, așa că nu te sfii să-i porți inclusiv seara. O pereche de pantofi fără toc cu baretă pe gleznă și o rochie lungă din mătase sunt o alegere trendy pentru o nuntă în aer liber.

Intră în galerie pentru a descoperi cele mai chic modele din acest sezon.

Foto: Hepta

Bianca Sterie
bianca.sterie@glamour.ro