Nuntă cu ștaif: 4 reguli de accesorizare a rochiei de mireasă

Acum că ai ajuns în posesia celei mai potrivite rochii de mireasă, următorul pas este alegerea bijuteriilor care o vor accesoriza. Chiar dacă zâmbetul tău va fi îndeajuns de strălucitor în cea mai frumoasă zi din viața ta, accesoriile aduc și ele un plus, astfel încât să fii într-adevăr radiantă.
Pentru o nuntă cu ștaif, se cade o mireasă cu stil!

4 reguli de accesorizare a rochiei de mireasă

1. Găsește combinația norocoasă
Un prim secret pe care trebuie să îl afli pentru a fi cea mai chic mireasă este să știi cum să alegi materialul din care sunt realizate bijuteriile, astfel încât să se asorteze cu nunța rochiei. Ca regulă generală, pentru o rochie de mireasă de un alb impecabil alege accente din argint sau platină, sau chiar bijuteriile cu perle. Ivoire-ul este cel mai bine asociat cu aurul galben, deoarece acest metal evidențiază culoarea cremoasă a țesăturii. Dacă rochia ta re deja elemente de accesorizare, atunci permite-le acestora să dicteze stilul și în cazul în care vrei să alegi și alte bijuterii.

2. Alege accesorii neobișnuite
Cauți o modalitate stylish de a adăuga un plus de personalitate rochiei de mireasă? Alege și alte accesorii, dincolo de o simplă pereche de cercei sau un colier. Ce-ai zice să adaugi rochiei de mireasă o centură sau o curea subțire? Doar pentru că rochia ta nu vine cu un astfel de accesoriu nu înseamnă că nu va arăta grozav dacă îl adaugi! Tot secretul este să alegi un model de curea adecvat siluetei tale; în timp ce curelele subțiri sunt potrivite pentru miresele scunde, modelele mai late funcționează de minunte pe siluetele înalte.

3. Pantofii potriviți fac o mireasă fericită
Nicio ținută nu este completă fără o pereche de pantofi fabuloși, deci și în ziua nunții trebuie să
Ții cont de acest aspect. Desigur, mai ales pentru mirese, confortul nu trebuie compromis, de aceea perechea de pantofi ideală pentru această ocazie trebuie să permită libertatea de mișcare. Când alegi pantofii pentru nuntă ia în considerare înălțimea tocului, dar și materialul din care sunt confecționați și bineînțeles măsura. Picioarele tale au nevoie să fie susținute (poate nu ar fi o idee rea să încerci o pereche de sandale cu barete pe glezne), pentru a evita instabilitatea. De asemenea, din arsenalul unei mirese fericite nu va lipsi nici un spray sau o cremă specială cu rol antiinflamator, special conceputa pentru a preveni rănile cauzate de încălțăminte.

4. Aminteste-ti: less is more
Nu ai nevoie de un voal, de o tiară, de un voal, de un colier și de alte accesorii în exces. Rolul bijuteriilor și a altor elemente de accesorizare este să te pună în valoare și nu să îți ofere un look bulversant din punct de vedere vizual. Înainte de a începe să cumperi accesoriile pentru rochia de mireasă, analizează atent detaliile acesteia. Dacă rochia are un decolteu care este deja accesorizat, alege mai degrabă o pereche de cercei în locul unui colier. Bineînțeles, alege cerceii potriviți coafurii pe care o vei purta în ziua nunții.

Diana Munteanu
diana.munteanu@ringier.ro