Moschino și H&M au creat o colecție vestimentară pentru câini

Moschino și H&M au creat o colecție vestimentară pentru câini

După colaborări cu nume mari precum Isabel Marant, Alexander Wang, Balmain și cel mai recent, Erdem, Jeremy Scott (Moschino) și-a unit forțele creatoare cu H&M pentru a aduce la lumină o colecție capsulă dedicată companionilor noștri canini. 

 

View this post on Instagram

 

Moschino @hm PET WEAR !!! coming November 8th! preview story now on @voguerunway @nickremsen #hmoschino @itsjeremyscott #moschino

A post shared by Moschino (@moschino) on

Colecția capsulă, care urmărește îndeaproape estetica casei de modă italiene și jonglează cu piese din cultura pop și divertisment, va fi disponibilă începând cu 8 noiembrie.

Partea cea mai importantă însă, este că această colecție va include prima colecție a labelului suedez dedicată animalelor de companie.

Așa cum Jeremy Scott a dezvăluit pentru Vogue, H&M l-a abordat în vederea creării unei colecții pentru copii, însă designerul a decis că avea nevoie de o provocare. Bineînțeles, colecția este punctată de umorul tipic Moschino: veți putea găsi un hanorac pentru câini cu logo-ul casei de modă sau o jachetă pufoasă în miniatură cu print de lanțuri de aur.

Ne declarăm nerăbdătoare și abia așteptăm să vedem primele piese ale acestei colecții must-have pentru patrupezi haute couture.

Foto: Moschino

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com