Alexa Chung, un style icon internaţional

Muza multor creatori de modă datorită stilului personal distinctiv, Alexa apare frecvent pe blogurile de modă, pe copertele revistelor Vogue şi este văzută adesea în primul rând la cele mai importante prezentări de modă.

Alexa Chung este în prezent, prezentator TV în Anglia, model şi colaborator al revistei Vogue, dar şi imaginea parfumului „Joy of Pink“ de la Lacoste şi a tenişilor de la brandul Superga. Şi acestea nu sunt singurele branduri care o iubesc pe Alexa Chung. În anul 2009, compania Mulberry a imaginat chiar un model de geantă inspirat de Alexa Chung (numit chiar „Alexa“). În 2010, Alexa a colaborat cu brand-ul J.Crew-Madewell pentru linia de îmbrăcăminte adresată femeilor, prezentată în cadrul New York Fashion Week.

Anna Wintour a descris-o pe Alexa ca fiind „un fenomen“, în timp ce New York Times a declarat-o „Kate Moss a noii generaţii“. Prin urmare, nu ne mirăm că la British Fashion Awards 2011, Alexa a câştigat premiul British Style Award, votat de către public (şi şi-a făcut apariţia într-o superbă rochie semnată Christopher Kane).

Inspiră-te din stilul Alexei Chung.

Foto: Hepta.

Adriana Matei
contact@misshypewit.com