ochelari de soare la modă în 2018

Ochelari de soare la modă în 2018. Cum îi alegi în funcție de forma feței?

Ochelarii de soare au devenit un accesoriu must-have în sezonul primăvară-vară. Multe persoane îi achiziționează doar pentru aspect, dar ei au fost special concepuți pentru a ne proteja ochii de razele ultraviolete. Un aspect important de care trebuie să ții cont atunci când îi alegi este forma feței. Așadar, care sunt acei ochelari de soare la modă în 2018 și cum îi alegi în funcție de forma feței?

Atunci când ne hotărâm să ne cumpărăm ochelari de soare, mergem în magazin, probăm un model și dacă ni se pare că ne avantajează, îl luăm. Ei bine, noi te ajutăm să îți dai seama mai ușor care este modelul potrivit pentru tine, în funcție de forma feței.

1. Ochelari de soare pentru fața rotundă

Dacă ai fața rotundă, noi îți recomandăm o pereche de ochelari cu rama dreptunghiulară sau pătrată, dar și pe cei stil Wayfarer. Acest tip de ochelari de soare vă scoate în relief părțile laterale ale feței. Un astfel de model este cel din fotografia de mai jos. Cu ramă și lentile din plastic, acești ochelari ajută ochii să nu mai obosească și sunt recomandați pentru vreme cu soare moderat.

Ochelari de soare la modă în 2018-ochelari de soare cu ramă dreptunghiulară

Îți dorești ochelari de soare la modă în 2018? Aici găsești un model potrivit, dacă ai față pătrată.

O altă pereche de ochelari de soare, ideală pentru persoanele cu fața rotundă, sunt ochelarii de soare Wayfarer, potriviți pentru soare puternic. Aceștia sunt prevăzuți cu tratament antireflex pe interiorul lentilei, fapt ce îi recomandă pentru medii ce pot provoca reflexii.

Ochelari de soare la modă în 2018-ochelari de soare wayfarer

Cu ochelari de soare la modă în 2018 vei avea ochii protejați împotriva razelor UV. Comandă-l de aici pe cel din imagine.

O pereche de ochelari cu un tip similar de ramă a fost purtată la o apariție în public de către cunoscuta cântăreață Rihanna.

ochelari de soare la modă în 2018. ce ochelari de soare poartă Rihanna

Rihanna a purtat un tip de ochelari de soare la modă în 2018.

2. Ochelari de soare pentru fața pătrată

Ai o frunte lată și pomeți care ies în relief? Pentru tine sunt perfecți ochelarii de soare cu rama rotundă sau lentilele ovale. Ideea este ca ochelarii să ajute la crearea iluziei de față mai rotundă. Iar un model care reușește asta cu brio este cel din fotografia de mai jos. Aceștia sunt polarizați, au brațe metalice și sunt recomandați pentru o luminozitate foarte ridicată.

Ochelari de soare la modă în 2018-ochelari de soare cu ramă rotundă maro

Alege ochelari de soare la modă în 2018. Cei din fotografie sunt disponibili aici.

Alți ochelari de soare la modă în 2018, potriviți pentru persoanele cu fața pătrată, sunt cei din imaginea de mai jos. Aceștia au lentila gri, fapt ce permite folosirea lor continuă, în special pe vreme cu soare puternic. Lentilele din policarbonat sunt ideale pentru condus.

Ochelari de soare la modă în 2018-ochelari de soare cu ramă rotundă gri

Cu acești ochelari de soare la modă în 2018, vei atrage toate privirile. Alege modelul de aici.

Ce ochelari de soare la modă în 2018 sunt potriviți pentru tine?

3. Ochelari de soare pentru fața ovală

Dacă faci parte din această categorie, te poți considera o norocoasă. Asta deoarece poți purta orice tip de ochelari de soare la modă în 2018, de la cei cu ramă stil aviator, până la cei cu ramă tip “cat-eye”, cum sunt cei din fotografia de mai jos. Ochelarii de soare “ochi de pisică” sunt moderni și sunt potriviți pentru o vreme cu soare puternic.

Ochelari de soare la modă în 2018-ochelari de soare ochi de pisică

Comandă online de aici acești ochelari de soare la modă în 2018.

Dacă preferi modelele cu ramă tip aviator, nu ezita să îi cumperi. Modelul din imagine este polarizat, are brațe subțiri, metalice și se potrivește unei ținute casual.

Ochelari de soare la modă în 2018-ochelari de soare stil aviator

Preferi ochelari de soare la modă în 2018, stil aviator. Atunci cei disponibili aici sunt potriviți pentru tine.

4. Ochelari de soare pentru fața alungită

Persoanele care au fața alungită pot purta mai multe tipuri de ochelari, printre care se numără cei aviator și cei supradimensionați. Alege modelul cu ramă maro și cu filtru UV 100%, ideali pentru soare puternic. Lentilele polarizate sunt special create pentru a oferi protectie maximă ochilor.

Ochelari de soare la modă în 2018-ochelari de soare cu ramă supradimensionată

Poți comanda acești ochelari de soare la modă în 2018, cu ramă supradimensionată, de aici.

5. Ochelari de soare pentru fața în formă de inimă

Dacă ai obraji rotunzi și pomeți înalți, alege ochelari de soare cat-eye, cu rame groase. Un astfel de model este cel din fotografie. Cu tratament antireflex pe interiorul lentilei de culoare mov, acești ochelari de soare facilitează percepția culorilor și contribuie la definirea contururilor.

Ochelari de soare la modă în 2018-ochelari de soare cat eye cu ramă groasă

Ochelarii de soare la modă în 2018, stil cat-eye, sunt perfecți pentru tine. Comandă modelul de aici.

Din acest moment, alegerea ochelarilor de soare la modă în 2018 nu va mai fi un chin. Vei ajunge la magazin și nu vei mai pierde timpul probând o sumedenie de modele. Vei ști exact ce ți se potrivește.

Ana Moraru
ana.moraru@ringier.ro