Mic dejun de fotomodel

131Dieta cu trei frunze de salată şi apă plată cu lămâie a apus! Fotomodelele zilelor noastre, preocupate de cele mai noi trenduri în materie de alimentaţie, ne împărtăşesc din secretele unei diete superechilibrate. Iată ce mănâncă Gisèle Bündchen, Andreea Diaconu sau Doutzen Kroes la micul dejun.

Am citit de-a lungul vremii despre ritualul apei călduţe în care a fost stors sucul de la o lămâie, despre smoothie-ul minune al Mirandei Kerr (un amestec din lapte de cocos, seminţe goji, spirulină, seminţe de chia şi alte asemenea ingrediente naturale), despre dietele fără gluten, lactate, zaharuri ale lui Rosie Huntington-Whiteley sau Lily Cole ori despre regimul conform grupei de sânge ales de Natalia Vodianova.

Printre cure de detoxifiere cu suc de varză de Bruxelles, diete fistichii şi smoothie-uri minune cu spirulină iată că unele dintre cele mai celebre fotomodele reuşesc să ne surprindă şi cu câteva sugestii de meniuri care să nu fie parcă rupte din scrierile Sci-Fi!

Gisèle Bündchen, Andreea Diaconu, Anna Selezneva, Lara Stone, Emily DiDonato, Doutzen Kroes şi Constance Jablonski ne-au dezvăluit ce alimente prefer să consume şi ce preparate le oferă energia necesară pentru o zi plină cu şedinţe foto sau prezentări de modă. Intraţi în galeria alăturată pentru a le vedea pe toate.

Suntem curioase, voi pe care dintre aceste sugestii le-aţi încerca şi care e reţeta micului dejun perfect pentru voi?

Foto: Hepta, Instagram

Adriana Matei
contact@misshypewit.com