Meniu de supermodel: ce mănâncă și cum se menține în formă Gigi Hadid

Dacă credeai că Gigi Hadid urmează o dietă foarte strictă și mănâncă… mai nimic, se pare că lucrurile nu stau chiar așa și modelul, în vârstă de 21 de ani, adoră să gătească și nu se teme de carbohidrați.

Într-un interviu acordat publicației SELF, Gigi a mărturisit ce face pentru a se menține în formă, ce alimente nu îi lipsesc din frigider, dar și ce tip de sport preferă.

„Am mereu în frigider apă Evian, sucuri acidulate, fresh de portocale și limonadă. În plus, am gustările mele preferate: salam, chips-uri, hummus, morcovi și fructe”, spune Gigi. Atunci când călătorește, modelul mărturisește că adoră coșurile cu pâine proaspătă, iar atunci când este acasă trebuie să aibă mereu în frigider „lapte, pâine și ouă”. „Îmi place să fac lucrurile simple, care mă fac fericită, iar gătitul este unul dintre ele. Încerc să gătesc tot timpul lucruri diferite. Îmi plac provocările”, spune Hadid.

Cum reușește Gigi să se mențină în formă? Înainte să își înceapă cariera de model, aceasta a jucat volei și a practicat echitație. Acum, este îndrăgostită de box. „Când m-am mutat în New York, mă plictisea foarte tare să merg la sală și să alerg pe bandă. Aveam nevoie de ceva diferit și așa am descoperit boxul, iar acum este sportul pe care îl practic în mod frecvent”, a spus Gigi.

Intră în galeria foto pentru a descoperi 10 trucuri de stil pe care le-am învățat de la Gigi Hadid.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro