lansarea-colectiei-capsula-hug-un-omagiu-adus-prieteniei-si-iubirii

Lansarea colecției capsulă THE HUG, un omagiu adus prieteniei și iubirii

THE HUG este o colecție capsulă creată de Noemi Meilman și Robert Rațiu împreună cu brandul de tricotaje clujean www.demira.ro. Colecția THE HUG se lansează oficial duminică, 16 decembrie, la Beans & Dots Mezanin, de la ora 11:00 la ora 18:00 în cadrul unui Pop-up store de o zi. Intră în galerie și descoperă întreaga colecție.

THE HUG este un omagiu adus prieteniei și iubirii, este despre bucuria de a revedea pe cineva drag după o oră sau după 10 ani. THE HUG este despre drepturi egale și despre respect, despre people like you and me.

„Ne-am dorit un statement pe cât de puternic pe atât de ușor de asumat. Rândurile de cupluri vorbesc despre solidaritate și respect, despre grija necondiționată pentru cei de lângă noi și despre cum fiecare dintre noi îi poate face celuilalt viața mai bună.”

The HUG este compusă din 5 piese cheie: rochia Comfort me, puloverul Cuddle me bad, jambierele sau mșnecile Hold me, cagula Cover me si șalul Love me. Fiecare piesa este disponibilă în patru printuri. Prețuri: Cagula: 82,80 Lei, Jambiere/mâneci: 100,80 Lei, Șal: 170 de Lei, Pulover: 273 de Lei și Rochie: 357 de Lei.

10% din vânzările fiecărei piese THE HUG vor fi donate Organizației Mozaiq (@mozaiqlgbt).

Lansarea oficială a colecției are loc duminică, 16 decembrie, la Beans & Dots Mezanin, de la ora 11:00 la ora 18:00 în cadrul unui Pop-up store de o zi.

Grafică print: Mihai Guliman

Foto: Oltin Dogaru (@oltindogaru) / ședința foto de campanie & Roald Aron (fotografiile de produs).

Modele: Oana Maria Zaharia (@spiritual_wwwhore) și Răzvan Firea (@razvanfirea)

Make up: Claudiu Burca (@claudiu.burca)

Styling: Răzvan Firea & Robert Rațiu.

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com