ate-Upton-despre-increderea-in-sine-si-importanta-unui-stil-de-viata-santatos

Kate Upton, despre încrederea în sine și importanța unui stil de viață sănătos

Kate Upton a pozat de nenumărate ori în costum de baie și a defilat pentru multe branduri importante, dar asta nu înseamnă că se simte tot timpul bine în pielea ei.

Așa cum a dezvăluit chiar modelul, aceasta are zile în care nu are deloc încredere în ea. „Nu mă simt încrezătoare în costum de baie. Acesta este motivul pentru care mâncăm sănătos și facem sport, pentru a ne simți bine în pielea noastră. Este ceva ce ne dorim cu toții: iubire de sine, dar e un proces de durată. Atunci când nu mă simt încrezătoare, sunt ok cu asta“, a declarat Kate pentru Yahoo Style.

„Când mi-am început eu cariera în modeling, numărul de kilograme era foarte important. Cât cântăreai, cât trebuie să slăbești, totul se învârtea în jurul acestui lucru“, adaugă aceasta. Modelul menționează că în trecut i s-a sugerat deseori să slăbească, însă acum nu mai ia deloc în seamă aceste lucruri.

„Nu îmi doresc să fiu în formă pentru a vedea un anumit număr pe cântar. Încerc să îmi mențin starea de bine atunci când sunt fericită. Nu am nevoie de un număr pentru asta. Încerc să mănânc sănătos, să fac mișcare, dar dacă îmi doresc să îmi fac o anumită plăcere culinară, nu mă abțin de la asta“, spune Kate.

„Nu mă cântăresc niciodată deoarece nu cred că ar trebui să judecăm oamenii în funcție de greutatea lor. Ceea ce contează cu adevărat este să te simți bine în pielea ta“, încheie modelul.

Sinceritatea lui Kate Upton ne dovedește că până și cele mai faimoase modele au zile în care nu se simt încrezătoare, iar asta e OK. 🙂

Și pentru că a venit vara, iar ținutele albe sunt unele dintre preferatele noastre, intră în galeria foto pentru a vedea cele mai frumoase ținute albe purtate de Kate Upton de-a lungul timpului.

Foto: Hepta

 

 

erika
erika.chivu@ringier.ro