Kate Bosworth și garderoba ei de festival

Mai e atât de puțin până se dă startul unui nou sezon al festivalurilor de muzică. Deschizătorul de drumuri e Coachella, evenimentul californian pe care vedetele îl adoră și care își va deschide porțile începând cu 10 aprilie. Fotografiile de la festivalurile de peste hotare sunt o veritabilă sursă de inspirație pentru ținute relaxate, de vară și te-ar putea ajuta să te decizi mai ușor ce să porți la concertele ce vor veni de acum înainte. 

Dacă ești o împătimită a festivalurilor de muzică, înseamnă că ai un calendar plin de evenimente care încep acum și se mai termină abia la începutul toamnei. Ca atare trebuie să îți pui la punct o garderobă potrivită pentru toate aceste zile dedicate distracției. Nimic mai simplu! Noi am găsit o muză preferată, nelipsită de la Coachella și imposibil de ignorat: Kate Bosworth.

Fashion idol

Kate reușește de fiecare dată să emane senzualitate chiar și atunci când poartă cele mai relaxate ținute. O rochie decupată discret purtată cu sandale cu platformă sau un top și un șort lejer sunt câteva dintre combinațiile pe care Kate le-a abordat de-a lungul anilor și care au adus-o în topul celor mai bine cool vedete de la festival. Ochelarii de soare sunt un must, iar în caz de ploaie problema se rezolvă cu o parka și cizme din cauciuc. Le poți purta cu o rochie vapoaroasă sau cu un șort din jeans și un tricou alb din bumbac.

Beauty tricks

La capitolul frumusețe, Kate merge pe cartea minimalismului și alege un look fresh: un coc în vârful capului (ai grijă ca seara, după ce desfaci părul să aplici un ulei de păr hidratant) e o metodă simplă de a-ți lăsa gâtul liber și de a-i permite brizei să te răcorească. O cremă hidratantă pentru față și un ruj într-o nuanță direcretă sunt tot ce-ți trebuie pentru un festival în aer liber la care vei sta de dimineață până seara.

Cleo Wade, Suki Waterhouse sau Karen Wilson sunt și ele exemple bune de urmat la capitolul look de festival. Lasă-ți părul natural și poartă un ruj nude, așa cum face Cleo Wilde când merge la Lollapalooza sau adoptă atitudinea nonșalantă a lui Suki Waterhouse la Glastonbury și alege un blush într-o nuanță de roz pastelat. Dacă vrei să intri în zona indie, poartă o floare în păr și o nuanță metalică pe pleoape, așa cum face Karen Wilson când merge la festivalul Bonnaroo din Tenneesse.

Aruncă un ochi în galeria foto pentru mai multe imagini care să te inspire. 

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro