Jasmine Tookes va purta sutienul de 3 milioane de dolari la showul Victoria’s Secret

Jasmine Tookes a fost modelul ales de Victoria’s Secret să poarte sutienul Fantasy la prezentarea de lenjerie a brandului de luna viitoare. 

Cei de la Victoria’s Secret au dezvăluit ieri după-amiază vestea pe contul lor de Twitter.

“Când mi-au dat vestea, am fost surprinsă, aveam senzația că dădeam un interviu și Ed Razek m-a asaltat cu vestea”. povestește Jasmine pentru Vogue.com. “Este o onoare pentru mine să mă alătur acestui grup de femei emblematice pe care le-am urmărit de-a lungul anilor.”

Să fii aleasă să porți sutienul Fantasy este văzut ca o onoare în rândul Îngerilor, iar Tookes pășește pe urmele lui Gisele Bundchen, Tyra Banks, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge și Adriana Lima, purtând o piesă de aur de 18k care valorează 3 milioane de dolari.

Jasmine Tookes, la sublime top américaine aura la lourde charge de porter le clou du spectacle de la soirée: le somptueux soutien-gorge Victoria's Secret estimé à 3 millions de dollars lors du défilé à Paris. Victoria’s Secret Angel Jasmine Tookes will wear the Fantasy Bra for the first time on runway in the “Bright Night Angel” section at the 2016 Victoria’s Secret Fashion Show. The Bright Night Fantasy Bra was designed exclusively for Victoria’s Secret by celebrated jewelry designer Eddie Borgo and hand-crafted with jewels by AWMouzannar. It worths 3 million dollars.

Designul sutienului a fost făcut de Eddie Borgo și este realizat din 9000 de bijuterii de la AWMouzannar, în peste 700 de ore.

Vom fi cu ochii pe Tookes la show-ul din Paris!

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro