GLAMOUR Street Fashion Show: poze de pe catwalk

Răsfăţ, voie bună, ţinute superglam şi o mulţime de premii fantastice: acestea au fost coordonatele acestei ediţii GLAMOUR Fashion Street Show, eveniment care a avut loc aseară la Stejarii Country Club.

Evenimentul a fost prezentat de Sore Mihalache și a adunat laolaltă o mulţime de fashionistas din Bucureşti şi din ţară, vedete și profesioniști din industria de fashion și beauty.

Ediția acestui an a declanșat un adevărat fenomen în rândul pasionatelor de fashion: sute de înscrieri pe platforma de concurs, mii de fotografii și zeci de mii de voturi adunate de cele mai interesante outfituri intrate în compeție.

Intră în galeria foto pentru a vedea ținutele purtate de toate participantele care au defilat pe catwalk la GLAMOUR Fashion Street Show. 

Mulțumim sponsorilor GLAMOUR Fashion Street Show: Colgate, MAC, Tommy Hilfiger, BaByliss, Citroen și Redd’s, și partenerilor Stejarii Country Club, Evian și Martini, Pepsi, The Brothers M, Florăria Florens, Dalles Go, Fabrica de litere, Wella, Optiblu, Flanco, Evolio, Rawz Vegan Food și IDA Spa.

Foto: Armand Ionescu, Cristi Duminecioiu, Dan Borzan

mirela.ujica
mirela.ujica@glamour.ro