GLAMOUR Street Fashion Show: informații utile pentru participante

Important: Evenimentul GLAMOUR Street Fashion Show a fost reprogramat pentru data de 18 noiembrie. 

Cei mai cunoscuți 11 bloggeri din România, 100 de fashionistas superglam, cele mai hot trenduri ale sezonului și peste 90.000 de voturi: prima ediție GLAMOUR Street Fashion Show se anunță a fi un succes de proporții!

La începutul lunii august am dat startul unui proiect de proporții: GLAMOUR Street Fashion Show! I-am ales pe cei mai cunoscuți bloggeri din România și i-am invitat să devină Ambasadorii GLAMOUR Street Fashion Show. Iată-i pe cei care au acceptat să ne fie alături:

Alina Ceușan, alinaceusan.net
Andreea Chirilă, sayrouge.com
Diana Enciu și Alina Tanasă, fabulousmuses.net
Ioana Carmen Chișiu, fashionspot.ro
Mădălina Merca, indiechase.com
Ioana Grama, ioanagrama.ro
Silvia Postolatiev, postolatieva.com
Sandra Bendre, sandrab.ro
Larisa Costea, themysteriousgirl.ro
Laura Călin, vforvintage.ro

Apoi, v-am invitat pe voi, cititoarele GLAMOUR, la un experiment fashion. Pasionatele de fashion și beauty și-au ales trendul favorit al acestui sezon și s-au înscris în competiție, într-una dintre cele 10 echipe. Pe 3 septembrie, 100 dintre voi ați fost selecționate pentru a intra în concurs, iar până pe 20 octombrie a urmat votul pe platforma dedicată concursului: www.glamour.ro/streetfashionshow. Peste 90.000 de voturi au fost înregistrate în săptămânile dedicate acestei etape. A venit acum rândul ca un juriu de specialitate, alcătuit din vedete și editorii GLAMOUR, să voteze cele 100 de participante.

Pe 18 noiembrie, în cadrul unui eveniment special, vom afla care sunt finalistele și care este marea câștigătoare GLAMOUR Street Fashion Show.

Informații utile pentru participante: 

Evenimentul GLAMOUR Street Fashion Show (programat inițial pe 4 noiembrie) a fost reprogramat pentru data de 18 noiembrie. Locația va fi comunicată participantelor de către cei 11 Ambasadori GLAMOUR Street Fashion Show. Pentru orice întrebări și detalii ne puteți contacta pe adresa: office@glamour.ro.

Premii: 
 • Toate participantele la eveniment, chiar dacă sunt sau nu finaliste, vor primi câte un parfum Jeu d’Amour , Kenzo (EDT 50 ml), în valoare de 326 lei.

Premii pentru finaliste și câștigătoare:

 • 3 vouchere Tommy Hilfiger a câte 200 de euro fiecare.
 • 5 premii MAC: mascara, paletă de farduri și ruj. Valoarea fiecarui set este de 400 lei.
 • 10 premii Clinique ce conțin câte 4 produse (Cremă pentru față Moisture Surge Thirst Relief 30 ml, Scrub pentru față 7 Days Scrub, Cremă pentru ochi All About Eyes 15 ml, toate Clinique și Spray pentru păr Curl Conscious Reactivating Mist 250ml, Bumble and bumble). Valoarea fiecărui set este de 520 lei.
 • 10 premii BaByliss: 5 Intuitive Rotating Brush, 5 CURL Secret, fiecare a câte 399 lei.
 • 10 premii Wella constând în o placă pentru întins părul și 4 produse de styling, în valoare de 549 lei fiecare.
 • 10 vouchere Optiblu pentru ochelari de soare Polaroid (la alegere).
 • 3 tablete oferite de Flanco, a câte 499 lei fiecare. Pentru orice fashionista este important stilul, astfel că premiile din partea companiei Flanco sunt 3 tablete cu stil portabil, care dispun de finisaje extraordinare, o formă subțire și greutate redusă. Pe scurt, Flanco va oferi un model de tabletă care poate deveni un însoțitor de călătorie extrem de elegant.
 • 10 smartwatch-uri Evolio, a câte 399 lei fiecare.
 • un Spa Brunch pentru 10 finaliste la IDA Spa pe data de 19 noiembrie, a doua zi dupa eveniment. Cateringul va fi asigurat de rawz.ro. 
 • 5 bloguri pe site-ul glamour.ro, timp de un an de zile, pentru cele 5 finaliste.
 • Câștigătoarea concursului va apărea într-un pictorial în numerele viitoare ale revistei  GLAMOUR.

Programul GLAMOUR Street Fashion Show este următorul: 

12.00 Primirea participantelor la locație. Participantele vor avea la dispoziție o cameră în care se pot schimba în ținutele în care vor defila.
12.00 Ședințe de make-up și hairstyling pentru participante, realizate de make-up artiștii MAC și hairstyliștii Wella.
18.00-19.00 Repetiții pentru defilare.
19-19.30 Primirea invitaților.
20.00 Defilarea și premierea participantelor.
21.00 Petrecerea GLAMOUR Street Fashion Show
De reținut:
 • Concurentele pot veni însoțite de o persoană.
 • Concurentele care au sub 18 ani trebuie să vină cu un acord scris din partea unui parinte și copie după cartea de identitate a acestuia.
 • Toate participantele sunt rugate să aibă la ele cărțile de identitate sau o copie a acestora, pentru a putea semna procesul verbal și a intra în posesia premiului sau a premiilor.
 • Pentru a intra în posesia premiilor, participantele trebuie să fie prezente la eveniment. Neprezentarea atrage cu sine descalificarea iar premiile și titlul de câștigătoare GLAMOUR Street Fashion Show vor fi acordate participantele de pe urmatoarele poziții, prezente la eveniment.

Foto: Hepta

mirela.ujica
mirela.ujica@glamour.ro