GLAMOUR Street Fashion Show: cine sunt câştigătoarele

Zeci de fete glam au defilat aseară pe podiumul GLAMOUR Street Fashion Show și au intrat în competiție pentru marele premiu. GLAMOUR îţi prezintă toate ţinutele fabuloase şi îţi spune cine au fost finalistele și marea câştigătoare.

73 de participante curajoase, susţinute de pe margine de prieteni şi de familie, au defilat aseară pe podiumul de modă ca nişte adevărate profesioniste şi şi-au prezentat ţinutele favorite.

100 de participante pe platforma de concurs, sesiuni glam de make-up și hairstyling, mii de fotografii, premii și surprize cool, zeci de mii de voturi acordate pentru cele mai interesante outfituri intrate în compeție și un fashion show fabulos: acestea au fost coordonatele celui mai glam eveniment al anului, GLAMOUR Street Fashion Show.

Cei mai cunoscuți 11 bloggeri din România s-au alăturat proiectului GLAMOUR în calitate de Ambasadoare ale evenimentului: Alina Ceușan, Andreea Chirilă, Diana Enciu și Alina Tanasă, Ioana Carmen Chișiu, Mădălina Merca, Ioana Grama, Silvia Postolatiev, Sandra Bendre, Larisa Costea și Laura Călin. Fiecare dintre ele a recrutat o echipă formată din 10 fete glam, pe care le-a consiliat și alături de care a participat din ipostaza de „antrenoare“ la eveniment.

Jurizarea a presupus două etape. O prima etapă a fost cea a voturilor primite din partea utilizatorilor pe platforma dedicată: www.glamour.ro/streetfashionshow. În paralel, ținutele înscrise în concurs au fost jurizate de echipa GLAMOUR și un juriu de specialitate. Clasamentul final a fost făcut pe baza mediei celor două instanțe.

Participantele au fost răsfăţate cu şedinţe de make-up oferite de M.A.C şi şedinţe de hairstyling oferite de Wella Professionals. 

Iată cine au fost cele zece finaliste și marea câștigătoare a acestei ediții GLAMOUR Fashion Street Show:

Locul 10: Dumitriu Șelaru Corina
Locul 9: Bîrsan Andreea
Locul 8: Cucută Ana
Locul 7: Cristina Belciu
Locul 6: Luana Codreanu
Locul 5: Luiza Ichim
Locul 4: Adriana Matei
Locul 3: Andreea Codrea
Locul 2: Gabriela Popescu
Locul 1: Cristina Pintilie 

Descoperă și cu ce premii au plecat acasă câştigătoarea, finalistele şi toate participantele la GLAMOUR Street Fashion Show:

Ocupantele locurilor 10 – 6 au primit un set de produse Clinique, o perie rotativă de la BaByliss, un set de produse de styling și placă pentru întins părul de la Wella, un voucher  în valoare de 400 de lei de la Optiblu pentru ochelari de soare Polaroid, un spa brunch la Ida Spa și un smartwatch Evolio.

Ocupantele locurilor 5 și 4 au primit un set de produse MAC, un set de produse Clinique, un set CURL Secret de la BaByliss, un set de produse de styling și o placă pentru întins părul de la Wella, un voucher în valoare de 400 de lei de la Optiblu pentru ochelari de soare Polaroid, un spa brunch la Ida Spa, un smartwatch Evolio și un blog pe site-ul Glamour.ro timp de un an.

Ocupantele locurilor 3 – 1 au primit un voucher Tommy Hilfiger în valoare de 200 euro, un set de produse MAC, un set de produse Clinique, un set CURL Secret de la BaByliss, un set de produse de styling și o placă pentru întins părul de la Wella, un voucher de 400 de lei de la Optiblu pentru ochelari de soare Polaroid, un spa brunch la Ida Spa, un smartwatch Evolio, o tabletă de la Flanco și un blog pe site-ul Glamour.ro timp de un an.

Câștigătoarea locului întâi va fi și protagonista unui pictorial de modă într-un număr viitor al revistei GLAMOUR. 

Toate participantele la eveniment, chiar dacă au fost sau nu finaliste, vor primi prin curier, în luna decembrie, câte un parfum Jeu d’Amour, Kenzo (EDT 50 ml), în valoare de 326 lei.

Pentru a intra în posesia premiilor, a trebuit ca participantele să fie prezente la eveniment. Neprezentarea a atras cu sine descalificarea iar premiile au fost acordate participantele de pe urmatoarele poziții, prezente la eveniment.

Mulțumim sponsorilor GLAMOUR Fashion Street Show: Colgate, MAC, Tommy Hilfiger, BaByliss și Redd’s, și partenerilor Stejarii Country Club, Evian și Martini, Pepsi, The Brothers M, Florăria Florens, Dalles Go, Fabrica de litere, Wella, Optiblu, Flanco, Evolio, Niran, Clinique, WorldClass, Rawz Vegan Food și IDA Spa.

Foto: Armand Ionescu, Cristi Duminecioiu, Dan Borzan

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro