GLAMOUR Street Fashion Show 2015

GLAMOUR și cei mai cunoscuți bloggeri din România te invită să participi la evenimentul glam al anului: GLAMOUR Street Fashion Show!

Cele mai cool echipe, cele mai hot ținute ale sezonului următor și o mulțime de premii glam: intră și tu în competiția ce te va transforma într-o adevărată vedetă pe catwalk – GLAMOUR Street Fashion Show!

Ești pasionată de fashion și beauty? Știi pe de rost tendințele sezonului următor? Ai un blog de modă sau îți dorești să fii o prezență constantă pe site-urile de streetstyle? Este momentul să te afirmi! Participă în cea mai glam competiție a anului: GLAMOUR Street Fashion Show – cea mai mare defilare pentru fashionistas din România.

Ambasadorii GLAMOUR Street Fashion Show
Cei mai cunoscuți 10 bloggeri din România s-au alăturat proiectului GLAMOUR și au devenit Ambasadorii GLAMOUR Street Fashion Show. Fă cunoștință cu ei:

Alina Ceușan, alinaceusan.net
Andreea Chirilă, sayrouge.com
Diana Enciu și Alina Tanasă, fabulousmuses.net
Ioana Carmen Chișiu, fashionspot.ro
Mădălina Merca, indiechase.com
Ioana Grama, ioanagrama.ro
Silvia Postolatiev, postolatieva.com
Sandra Bendre, sandrab.ro
Larisa Costea, themysteriousgirl.ro
Laura Călin, vforvintage.ro

 

Cum te înscrii la GLAMOUR Street Fashion Show
Nimic mai simplu! Iată cei 5 pași pe care trebuie să îi urmezi:

  1. Îți alegi blogul preferat dintre cele de mai sus. Ai voie să participi doar pe unul dintre bloguri. Participantele care se înscriu pe mai multe bloguri sunt automat descalificate.
  2. Îți alegi cea mai cool ținută pe care o deții, musai inspirată din selecția GLAMOUR a celor mai importante 10 trenduri ale sezonului toamnă-iarnă 2015/2016: le găsești pe toate aici.
  3. Îți faci o poză de streetstyle (în care să se vadă bine hainele și accesoriile) și un filmuleț de prezentare în care să ne povestești câte ceva despre tine și despre ținuta pe care o porți. Filmulețul poate fi făcut cu telefonul și nu trebuie să aibă mai mult de 60 de secunde.
  4. Trimiți poza și filmulețul, alături de nume, vârstă, ocupație și o scurtă descriere a ținutei pe care o porți pe e-mailul blogului favorit.
  5. Respecți deadlineul pentru înscriere: 20 august.

Fiecare dintre Ambasadorii GLAMOUR Street Fashion Show va recruta o echipă formată din 10 fete glam, pe care le va consilia și alături de care va participa din ipostaza de „antrenor“ la GLAMOUR Street Fashion Show.

Pe 1 septembrie va deveni activă platformă specială dedicată concursului pe www.glamour.ro. Aici vei afla dacă te numeri printre cele 100 de fete glam alese de Ambasadorii GLAMOUR Street Fashion Show, care vor participa în luna noiembrie la cea mai mare prezentare de modă pentru fashionistas din România.

Glamour SFS

Stai cu ochii pe noi: vei afla detalii despre eveniment cât de curând.

tofan.diana
tofan.diana@glamour.ro