Ghidul jachetelor din denim – Cele mai cool 12 jachete ale momentului

Jachetele din denim nu se demonează niciodată, aşa că mereu vor fi o piesă în care merită să investeşti! Pentru că în ultimii ani ele sunt asortate cu orice piesă vestimentară, pupularitatea lor a creascut şi modele au devenit mai creative ca oricând.

Iată un mic ghide de shopping pentru alegerea jachetei din denim:

Aplicaţii: De la blană, ţinte, insigne, paiete sau inserţii din piele, fii creativă şi alege o jachetă cu care vei ieşi în evidenţă!

Broderii – Anul acesta se poartă cât mai multe aplicaţii pe jachetele din denim, dar şi broderiile şi în special, personajele Disney, mai ales popularul Mickey Mouse.

Anii ’80 – Au făcut pupulare jachetele din supradimensionate, cele cu umeri masivi sau jachetele lungi până la nivelul şoldurilor. Poartă-le cu piese funky, culorate sau creative.

Anii ’90 – Denim deschis la culoare, dar şi jachete din denim gri sau negre sau cele in degrade sunt tipice acestor ani şi se potrivesc de minute în ţinute minimaliste.

De asemenea, vezi galeria foto şi descoperă ce sugestii de shopping ţi-am pregătit în funcţie de fiecare model de jachetă din denim.

Foto: Hepta

Silvia Campeanu
silvia.cimpeanu@gmail.com