Ghidul complet al costumelor de baie

Un model pentru fiecare: am făcut o selecție a celor mai cool&chic trenduri pentru zilele însorite la plajă și piscină. Sunt curioasă să aflu care-ți va deveni favorit!

Romantic
Culori pastelate, modele de inspirație retro, volane elegante și buline – toate la un loc îți vor da un aer foarte feminin. Asortează-le cu bijuterii colorate, ochelari de soare supradimensionați, iar pe deasupra optează pentru un top și pantaloni din același material.

Geometric
Stai liniștită, nu suntem aici pentru a-ți preda o lecție de geometrie. Vara aceasta trebuie doar să te relaxezi și să combini liniile, carourile și buline după bunul plac. Pur și simplu nu ai cum să obții un rezultat greșit!

Tropical
Imaginează-ți că ești pe o insula exotică cu o vegetație luxuriantă: frunze de palmieri, flori colorate și turcoazul mării. Alege imprimeuri inspirate din acest scenariu și nu uita să accesorizezi ținuta cu un coș de rafie elegant și sandale în ton cu ținuta.

Sporty
Nu e necesar să faci kiting sau surf pentru a purta un costum de baie sport. Te vei simți confortabil, indiferent dacă alegi să stai toată ziua pe șezlong sau să înoți kilometri buni. Asortează-l cu un tricou retro și ochelari de soare supradimensionați.

Minimalist
Deloc stridente, dar pline de stil, aceste modele își vor găsi locul în bagajul tău! Dacă totuși ți se par prea simple, vestea bună e că le poți accesoriza cum vrei: adaugă multe bijuterii aurii sau o brățară statement din plastic.

Silvia Cristescu
silvia_cristescu@hotmail.com