Get the Look: Îmbracă-te precum Amber Valletta și Adrien Brody

Ce au în comun Amber Valletta și Adrien Brody? Se numără printre actorii noștri favoriți, iar aparițiile lor street style ne încântă de fiecare dată, așa că ți-am pregătit câteva sugestii de shopping inspirate din stilul lor. 

Aruncă o privire atentă prin imaginiile din galeria foto și găsește-ți inspirația pentru a crea noi ținute în acest sezon. De la costume elegante cu aer masculin, la rochii boho cu imprimeuri florale sau paltoane lungi cu design minimalist, Amber Valletta ne demostrează că poți purta diferite piese vestimentare fără a-ți schimba complet stilul, în timp ce stilul lui Adrien Brody definește perfect look-ul smart casual.

Toamna aceasta ai ocazia să îi vezi împreună în noua campanie MANGO, în viziunea personală a lui Mario Sorenti – familia numeroasă, surprinsă în momentele intime din viața de zi cu zi. Proiectul său pentru brand exprimă un mesaj fratern, concentrându-se asupra relațiilor personale și strânse pe care Sorrenti le are cu un grup divers de oameni și cu MANGO, creând astfel o familie mare. Adrien Brody, ambasadorul liniei pentru bărbați, apare alături de câinele său, iar Amber Valletta alături de prietena și colega sa topmodelul Carolyn Murphy.

 

Fotografii de Mario Sorenti pentru MANGO AW18, northfoto și hepta.

Silvia Cristescu
silvia_cristescu@hotmail.com